Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
Докле мисли овај Косан да нас јебе у здрав мозак и да прави будале од нас. Дали он мисли да ми немамо очи???? Какве су то дебилске изјаве после утакмице...
Дође ми да га задавим од беса...
Докле...
Ако може брат Сима да да неки коментар...?! Big Grin
Quote:Извините али морам:
ЈЕЛ' САМ ВАМ ЛЕПО РЕКАО?
А сад без зезања. Какав Косановић, Бајевић, Ђуровски? Па ми Фергусона да имамо не би бољи били! Јако лош тим и за та "појачања" могу да кривим делимично и Ђуровског али највећи проблем је што у клубу ником није стало до звезде него само и искључиво до пара. Имају образ да се понашају к'о да су унајмању руку освојили ЛШ а пружају игру на нивоу ФК Балкан Буковица. Али морају да имају на уму да наше стрпљење познаје границе.

Не могу да се сложим са овим постом. За све лоше резултате кривим искључиво неспособног тренера кукавицу који против једне нејаке војводине извлачи из игре јединог нападача у 70. минуту. Имали смо и на ранијим мечевима прилику да видимо сличне бравуре овог тренерског мага.
Quote:Ако може брат Сима да да неки коментар...?! Big Grin

Да знаш... Мислим да иако некад има и радикалне ставове да углавном све што каже јесте једна велика истина!!! Па Симо преузми микрофон Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ако неко незна:
бедно!
[Image: 22zw40.jpg]
Ајд што мајмун прича глупости,али не могу да разумијем да наш дебилни предсједник не каже ништа по питању игре и играча које је довео да сједе на клупи. Вјероватно ће опет похвалити навијање,а стока на клупи уништава клуб из седмице у седмицу. И има ли један паметан новинар да га пита зашто играмо без шпица,са 6 одбрамбених играча против сеоских тимова? Бошка су прозивали, овoга не смију а још је гори. И играчи,нико паметан да дигне глас против мајмуна.
Шта рећи за тренера који пијан долази на тренинге и дозвољава играчима да се због тога спрдају са њим осим да такав не би смео да буде тренер Црвене звезде. И сами знате да сам од почетка био против њега и да једва чекам да му видим леђа. Међутим, цео дан данас лупам главу и размишљам како би било идеално извршити смену тренера. Да ли га, као Бошка, сменити преко ноћи и довести неку дилеју од тренера сличну њему (а таквих, хвала Богу, у Србији има колико хоћеш) или је паметније држати сподобу још месец па и два, а за то време преврнути и небо и земљу не би ли се нашао озбиљан, јак тренер који би хтео да преузме наш клуб и да ради на дуже стазе. По мени би прво решење само наставило ово исто мучење, али са другом њушком. Па ја бих подједнако био очајан кад бих чуо да су нам вратили рецимо Зорана Филиповића или Ратка Достанића. У случају другог решења би се помирили са препуштањем титуле (мада, то је већ учињено) и са било каквим успехом у Европи (жртвовати још једну сезону кад смо већ толике могли...), али би бар неко време били мирни на месту тренера.
Пијанац потпуно си у праву. Мислим да се мора сачекати полу-сезона да би довели неког другог тренера јер ниједан озбиљан тренер не жели да преузима екипу до паузе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
странац странац и само странац за тренера не може нико из Србије да нешто више уради тј лажем Smile можда би Муслин нешто могао више али опет више би волео да нас неки странац страни менталитет води...али јбг нема од тога ништа не верујем да ће се Косановић сменити у неко догледно време осим ако нешто се драстично деси,али у сваком случају већ видим да ће играње у лиги уефа бити на неки начин оправдање.Али опет ко што рекох у неком посту пре,верујем уз победу у дербију и пролаз у лигу уефа да ће се екипа тргнути из летаргије...бар се надам томе.Није 9 бодова велика предност а поготово што пакистанци су по мени можда сувише рано ушли у форму а они осим првих 11 немају неку клупу која може да изнесе терет а још дуго ће се играти,тако да сам сигуран кад тад ће пасти,само да ми кренемо са добрим партијама и верујем да неће бити проблема великих.
Ја сам за Кистоф Даума јес да воли лобе али је зато прави тренер.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)