Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
Quote:Зна ли неко у које време се игра утакмица у Кули?

У 17:00 !
Гај не разуме Бизлија
20.08.2007 18:50

Тврдње ДаМаркуса Бизлија, америчког репрезентативца који наступа за Глазгов Ренџерс, да се због расистичког понашања навијача осећао страшно на „Маракани” када је играо за ПСВ, наишле су на реакцију Звездиног тамнопутог дефанзивца Ибрахиме Гаја.

- Ја сам најбољи пример да навијачи Црвене звезде нису расисти. У Београду сам годину дана и никада нисам имао проблем. Не мислим, притом, само на збивања на стадиону. Говорим о граду, о мом нормалном животу у њему. То може довољно да појасни какви су људи у Србији, каже Гај и наставља:

Гај на мечу са Левадијом

- Постоји доста мучнине због онога што је минулих дана речено о Звездиним навијачима као расистима. Не схватам зашто је Бизли то рекао, јер је моје искуство из Београда посве другачије. Људи су овде веома фини, али наравно да ће Ренџерсе на „Маракани” дочекати тзв. „непријатељска” атмосфера, јер ће стадион бити крцат. Гостујући играчи сусреће се са нечим налик ономе што смо ми могли да осетимо у првом мечу квалификација за Лигу шампиона на „Ајброксу”, закључио је сенегалски интернационалац.
Да да нисмо расисти :lol:
Нисмо кад црнац игра у нашем тиму
Што се тиче Гаја, лично сам видео кад су га гробари прозивали на дербију, испод јужне трибине, а он је само одмахнуо руком
Тако да је он само прави клубски играч, неко кога треба да поштујемо што је прешао преко свега, зарад клуба
Хоћеш да кажеш да смо расисит :zbunjen :nene

Грба80 немој да лупеташ. Те наци-скинс форе остави код куће.

Што се тиче опонашања мајмунских звукова ко има потребу за тим нека сам размисли колики је мајмун уствари.

Код нас се опонашање мајмунских звукова јавило зато што волимо да подјебавамо тамо где највише боли, а не због тога што мрзимо црнце. Сваки играч било које пути који почне да се мајмунише на терену заслужује такве повике и то нема везе са расизмом.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Је ли тачно да је меч са Хајдуком из Куле отказан ?
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Јесте,доложено је на захтев оба клуба,а играће се вероватно 9. септембра.Тако је јавила СЦ.
@Бока
Нису то никакве наци-скинс форе
Ја сам говорио о појединцима, ти се огради од чега хоћеш
И није ствар у мржњи, сматрати црнце за мајмуне не значи мрзети их
Лично, волим црнкиње :jebanje , а црнци ми не требају
Али то је нека друга тема..
Грба80: далеко ћеш догурати са таквим "расположењем".

заиста се надам да нећеш доћи на Маракани против Ренџерса.

-------------------------------------------------------------------------------------

БУРЗАНОВИЋ СПРЕМАН

Упркос најавама тренера Милорада Косановића, да ће Игор Бурзановић дуже одсуствовати са терена, луцидни везист је већ у пуном тренажном процесу. Јуче је одрадио цео тренинг са саиграчима и нема сумње да ће бити спреман за окршај са полицајцима из Глазгова.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Север је увек био против расизма, скинса и таквих фора тако да сваки коментар у вези тога је сувишан. Гај је показао каква је људина од човека и ја га врло ценим.
Могућност да се неки искомплексирани ликови појаве на Северу и опонашају мајмуне на жалост постаје шири проблем јер Мафија једва чека да нас суспендује. Само нека се присете како би се осећали Кастиљо и Гај у том тренутку.
Са друге стране, звиждање Бизлију када год прими лопту је тотално друга ствар...

То што је Бурза спреман је одлична вест!!!
Мислим да ће се север лакше контролисати од остале три стране стадиона по том питању мајмунисања. Нешто се мора урадити да после не би било касно.

Можда је решење да се на тартан стази испред све 4 трибине поставе заставе окренуте ка гледалишту (као што је било лацио мерда, или стоп ножевима) које би тако стајале целу текму и на којима би стајало неко упозорење... Без тако нечега црно нам се пише!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)