Threads: 0
Quote:Ђуровски је изјавио да је нашао слабу тачку естонаца и да ће против њих лако.....сад,дај Боже да је у праву :flasa
Izvinjavam se na latinici pisem sa posla...
nasao je slabost ne mogu ljudi protiv formacije 10-0-0
E BOJ SE TI ZVEZDO OSTACU UZ TEBE....DELIJA KNIN
Threads: 22
Страшно је колико су играчи били ноншалантни вечерас,колики су ниво аматеризма и непрофесионализма показали.Права је срећа што Левадија није прошла.Гласао сам на другом топику за Бошкову смену и ајде да све некако сварим,али ту његову тактичку замисао са једним шпицем и 2 играча иза лево и десно,то је по мени сулудо.4-4-2 иначе смо обрали бостан.Са једним нападачем играју екипе које имају играче способне за ту формацију.
Одприлике сваке године иста прича...страшно.
Threads: 9
Стојковић: "Победили смо сами себе"
РеутерсФудбалери Црвене звезде су уз доста муке успели да се пласирају у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона. Звезда је у реванш мечу другог кола поражена у Талину од Левадије са 2:1 (први меч 1:0 за Звезду), али је у даљи ток такмичења прошла захваљујући голу у гостима. Председник Звезде Драган Стојковић је након меча рекао да је циљ испуњен, али да је игра Звезде забрињавајућа.
"Задовољан сам резултатом и проласком у треће коло, али изгубити од Левадије, без икакве жеље да се противник увреди, је неуспех за Црвену звезду. Циљ је у сваком случају испуњен и то је најважније у овом тренутку. Идемо на Ренџерсе. Та утакмица ће бити потпуно другачија, и сигурно је да ћемо се добро припремити за тај меч", рекао је Стојковић.
На питање како коментарише тактику у последњих 25 минута утакмице Стојковић каже:
"Резултат је најбинији, и сада је непотребно причати о тактичким стварима. Оно што је утакмицу направило оваквом је други гол који смо примили у ситуацији када смо контролисали игру и били бљи на терену. Тај гол је дошао као шок, и важно је што смо успели да се сачувамо после тога да не испаднемо."
Следећи противник је Ренџерс.
"Оптимиста сам пред ту утакмицу, и мислим да Звезда може да се носи са њима", каже Пикси.
Утисак је да су фудбалери Црвене звезде превише опуштено ушли у меч.
"Ми смо у овај меч у сваком случају ушли са жељом да победимо. Мислим да смо победили само себе. Примили смо гол који је прелеп, али је за нас био шокантан. Све у свему, гостовање у Талину за нас је неуспешно."
Звезда се труди да из утакмице у утакмицу полако подиже форму, а Стојковић каже да је ово још увек почетак сезоне.
"За Звезду сезона практично још увек није ни почела, обзиром да је ово тек други меч и да још увек није почело првенство. Ово је период када екипе морају да буду посебно обазриве, и због тога је добро да и поред пораза идемо даље", рекао је Стојковић, додавши да су играчи добили критике и да након меча нису похваљени због проласка у трећу рунду.
РеутерсТренер "црвено белих" Бошко Ђуровски је такође био самокритичан.
"Победили смо сами себе и играли смо без самопоуздања. Други гол нас је пресекао. Мислили смо да ћемо утакмицу у Естонији добити, чак смо и имали две, три шансе, али ћемо у сваком случају морати много да коригујемо и да направимо састанак да видимо како даље. Најбитније је да смо прошли даље и да смо остварили циљ, међутим начин на који смо то остварили није достојан фудбалског клуба Црвена звезда", рекао је Звездин стратег.
На питање да ли има времена да се искоригује игра до меча са Ренџерсом Ђуровски каже:
"Има времена. Увек има времена за такве ствари. Очекује нас прво дуел са Чукаричким у првенству, па тај меч у Глазгову, тако да има времена да се све среди", рекао је Ђуровски и наставио.
"Проблем на утакмици са Левадијом је што су само два или три играча играла, док су остали посматрали, и тако се не може победити ни Левадија. Естионци су играли дугим лоптама, Гај и Туторић су се добро носили са њима, али нису имали подршку. Највише нам је, поготово у првом полувремену, недостајао завршни пас. Ми смо добро ушли у меч, али смо након тога несхватљиво пали. Мислим да је највећи проблем самопоуздање, и ту пре свега мислим на везни ред и одбрану", рекао је Ђуровски.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 3
кад овако читаш реко би у праву је човек али он нимало не помаже нити својом тактиком нити било чиме...јбг ал опет идемо у ЛШ!
Threads: 1
У суботу у 8 сати почиње још једно првенство и поход Црвене Звезде ка трећој узастопној титули, доминација се мора и даље наставити, без обзира шта ће бити са ЛШ-ом треба пружити максимум у домаћем првенству, играчи ће опет како време пролази сигурно бити у све бољој форми, ми треба само да их подржимо и да долазимо на север у што већем броју, и после ових слабих игара на почетку верујем да имамо квалитетнији тим од могућих ривала за титулу, а један од тих који не игра више европу може покушати на све начине да нас спречи у доминацији зато им ми морамо ставити до знања да је ово фудбал спорт где Звезда влада и где ћемо освајати трофеје још дуги низ година!
Надам се да од првог кола крећемо са победама, прошле сезоне смо прекинули малер који нас је пратио у првим колима, треба тако наставити и ове године.
Пошто у глазгову Баста неће играти због два жута картона.. можда треба испробати Пантића десно мислим да је за сад боље решење од Броновицког...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 2
Косановић нови тренер Звезде.
..кажу да причам много...
Threads: 1
Не могу да верујем да ће овај мајмун бити тренер наше Звезде.Тај човек није имао ниједан успех са Звездом у свом првом мандату,нити у својој краијери.Он није ништа боље решење од Ђуроског.Срамота!!!
Threads: 15
Како нема, био је шампион Кине. :finger
Threads: 22
Критиковати човека који још није ни представљен на Маракани помало је неукусно.Ја ћу први да опеглам по њему ако не буде ваљао,али судећи према анкети на другом топику већином смо били за то да Бошко оде,да видимо колико може Косановић.
Threads: 2
Због Косана сам се обрадовао када нам је Кежман дао гол у 90. минуту на јна (2-1). Тада је рекао да одлази ако изгубимо. После меча је рекао да "не може да остави екипу на цедилу"...
И поред тога за мене је ово добра вест..Бошко је показао да је потпуно неспособан, и Косан тешко да је лошији..Ма у ствари скроз сам збуњен, не знам више шта да мислим...Косана виђам у кафани на лиману како туче карте са неком екипом матораца...Сад одједном води Звезду ка ЛШ...
..кажу да причам много...
|