Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
Quote:Ево како изгледа "стадион" (6000).

Ово је пољанче а не стадион. Боље да одиграју код мене испред зграде...
Неко је написао да је Гроцлин мајстор за нерешене резултате. Плашим се да у обе текме не буде 0:0 где ће се стећи утисак да ни једна екипа не би дала гол па све да играју 3 дана.
Ми стварно нисмо у ситуацији да некоме претимо али ако ове не прођемо нека сви изврше колективно самоубиство...
Код нас су бољи стадиони?

Не сећам се да је Левадија имала неки посебан бољи стадион
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Мислим на њихов стадион у поређењу са нашом Мараканом. Други наши стадиони ме не занимају у овом контексту....
добро је што смо добили пољаке и са те стране што могу да се обраде већ постојеће песме.... мој гроцлинеее, мој гроцлинееее, не силази... итд. ;pljuga
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Quote: добро је што смо добили пољаке и са те стране што могу да се обраде већ постојеће песме.... мој гроцлинеее, мој гроцлинееее, не силази... итд.

Овај коментар је вероватно за ”Северну Трибину” а не овде....
И шта на крају те песме?
П***О Гроцлинска Smile
Ко је рекао да су код нас бољи стадиони?

Е, где ми играмо... ?! Sad

ПС: Ма да уђемо у групе и боли нас ... :lol:
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.
непролазак пољака би била трагедија.
О чему ми причамо..а могли смо да играмо са Барсом..туга
Боље први у селу него задњи у граду! :finger
Шта би са оним 'Гледам Звезду а не њене противнике' ?
Јебе ми се за Барсу баш

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)