Threads: 0
Najbolje je i da Delije budi i trener Zvezde.Ova nasha sminka pojma nema ako se branimo protiv jednog Teleoptika pa onda shta mislimo da radimo za derbi..??Ocemo li i u derbi da udjemo sa 1 spicem..CPAMOTA.Ko je uopshte ovog brava doveo na klupu Zvezde..u da nash divni presjednik.Sa ovakom igrom ako prodjemo i one poljake na konju smo..sa raskovicem i ostalim curicama nemamo se sta nadat..plus sa dzorom pjanom od trenera..wrhhh
Пиши ћирилицом!
Администрација
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"
OCU KUCI!!!!
Threads: 2
Звезда ће и у дербију играти са једним нападачем и то Јестровићем. Позади се поставља питање само бекова. Да ли ће играти десно Бајалица, а лево Броновицки, или ће Баста бити враћен позади. Искрено, мислим да ће Косан заиграти дефанзивније, значи са Бајалицом.
У средини је сигуран Лукаш, а верујем да ће и Кастиљо поново бити у првих 11, као и Милијаш. Короман је наравно сигуран, а ја се искрено надам да лево крило неће бити Анђелковић :batine . Другим речима, не верујем да ће Косан нешто посебно мењати.
Проблем је што нама нерешено не одговара. Чак и уколико победимо Хајдук (што није извесно) ми бисмо у том случају каскали 6 бодова. Не би било баш пријатно. Ипак, и поред тога, мислим да ће наши ићи управно на нерешено.
..baklje gore, pesma cigana...
Па,он када иде на побједу игра са 5 у одбрани и 3 задња везна,могу мислити какав ће то тим да буде када иде на реми. Какав краљ,сви су му криви осим њега,ал боли га уво,предсједник је задовољан.
Threads: 12
Quote:Па,он када иде на побједу игра са 5 у одбрани и 3 задња везна,могу мислити какав ће то тим да буде када иде на реми. Какав краљ,сви су му криви осим њега,ал боли га уво,предсједник је задовољан.
Не буди смешан, није председник задовољан. Исто се радило и за Ђуровског. Ти тренера мораш да подржаваш док је на позицији - само нам још фали да га други оспоравају, онда га играчи "мангупи" уопште не би слушали (ко зна, можда би и то било боље од овога сада :finger )...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine
Quote:Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine 
Е стварно људи шта се дешава са Бетоном, што не потписује, ако су папири проблем нека Косановић оде по њих у чад за викенд а екипу на дербију нека води неко из омладинске школе, да одиграмо мало нападачки :rofl
..Звезда ми је све...
Threads: 20
Тестирају га на маларију :rofl
Quote:Maximiliano Wrote:Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine 
Е стварно људи шта се дешава са Бетоном, што не потписује, ако су папири проблем нека Косановић оде по њих у чад за викенд а екипу на дербију нека води неко из омладинске школе, да одиграмо мало нападачки :rofl
Стварно добра идеја! Треба Косана послати у Чад и послати тамо и неке енглезе, швабе на сафарију, указати им Косана и рећи им да је ниљски коњ, или носорог да пуцају у њега.
Quote: а ја се искрено надам да лево крило неће бити Анђелковић :batine .
Остаје нам само да се надамо... А Богдановић је главни адут са клупе, а можда буде и у првих једанаест
Срце на терен ...
Threads: 15
Искрено, одавно се нисам овако плашио за резултат у дербију. Али, бар ћемо ми бити на нивоу на трибинама, а за играче, шта им Бог да.
|