Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
бежанија - ЦЗ, недеља 13ч
Сви у Железник!!!
И гледајте да дођете макар сат раније да не би улазили до другог полувремена...
Reply
Quote:За оне који не знају утакмица се игра у Железнику, недеља 18.02.2007. 13 сати илити 1 поподне...

Посебан позив није потребан, сви смо се ужелели фудбала и навијања на отвореном простору... Дакле сутра сви у предграђе да наставимо тамо где смо стали јесенас... Ми у навијачким победама а Звезда ка новој титули...
Reply
Јел се зна цена карата?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
мислим да је 300 тако су рекли али није проверено.
Reply
Карте се сигурно купују, а биће за све, велики је 'мали Пољуд' Big Grin
На друго питање не желим да одговорим.
П.С.
Пиши ћирилицу
Reply
Хвала за обавештење,а за ЋИРИЛИЦУ сам био у великој журби па сам заборавио. Big Grin
Reply
Quote:
Red Star Forever Wrote:За оне који не знају утакмица се игра у Железнику, недеља 18.02.2007. 13 сати илити 1 поподне...

Посебан позив није потребан, сви смо се ужелели фудбала и навијања на отвореном простору... Дакле сутра сви у предграђе да наставимо тамо где смо стали јесенас... Ми у навијачким победама а Звезда ка новој титули...

Мислим да је овим постом све речено, не би да се понављам... Једва чекам да чујем како ће бити прихваћена нова песма, која је по мени одлична! Поздрав свима и видимо се!
Reply
Ljudi jel zna neko kada se ide busem 58 gde da sidjem :zbunjen

Moze neko objasnjenje oko dolaska na stadion Smile

Hvala unapred ;pivo
Reply
Ово данас није било баш на уобичајеном нивоу, бар кад је певање у питању, а то је и најбитније. Мада сам добила дојаву да смо се добро чули преко тв-а, уживо то није био случај.
По мени, велика опомена и то баш на време - пред дерби.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
На моменте је било баш јако и гласно.Нарочито у тренуцима кад смо примили гол,и у већем дјелу другог полувремена.Био је и солидан број људи.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: