Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч.
[Image: delije7.jpg]

Каква слика.....

А папирићи?
Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Зар су морали ликови на застави НС да имају мотке/штангле или шта је већ оно ?
Што се тиче утакмице одлично је било, ја сам пријатно изненађен.
Кореографија до јаја

Застава је одлична.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Да, можда сам заборавио, али зато нас толико има па су остали споменули невероватно масовне јединице полиције, жандармерије... Још у току дана су издали саопштење у ком упозоравају да треба да прође све без верски и расно неприхватљивих парола и као имају информацију да ћемо се солидарисати са форсима... Као да су очекивали и једва чекали неку нашу "грешку" па да направе покољ... Али колико смо ми са овом екипом људи која води север отишли далеко је чињеница да смо по мени на неки начин одреаговали форсирајући пароле у којима величамо Србију и певањем Марша на Дрину више пута... Е сад то што су жандари приземни па не схватају такав вид "борбе" и реакције онда :finger
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:
Johnny Blaze Wrote:Ако можеш окачи видео у једном комаду а не исјецкан на по 1 мб.

www.delije-caffe.net/video/koreo-oly.avi
Evo ti zivo meso iz klanice, spremno za seckanje... Big Grin Salu na stranu, program za kompresiju zvuka me nesto jebavao, evo ga sad je OK, veliko 5,25mb i traje minut i 15 sekundi... Obradio sam i video zapis strobova ali cu ga sutra postaviti jer mi je spor net.
Биће нешто од тебе Big Grin
Quote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго.

[Image: img52460102wo8.jpg]
Quote:Да, можда сам заборавио, али зато нас толико има па су остали споменули невероватно масовне јединице полиције, жандармерије... Још у току дана су издали саопштење у ком упозоравају да треба да прође све без верски и расно неприхватљивих парола и као имају информацију да ћемо се солидарисати са форсима... Као да су очекивали и једва чекали неку нашу "грешку" па да направе покољ... Али колико смо ми са овом екипом људи која води север отишли далеко је чињеница да смо по мени на неки начин одреаговали форсирајући пароле у којима величамо Србију и певањем Марша на Дрину више пута... Е сад то што су жандари приземни па не схватају такав вид "борбе" и реакције онда :finger

И Марш на Дрину и Од Тополе :ruke :ruke

Еве вам га жандари! :finger
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Quote:
KizaLion Wrote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго.

[Image: img52460102wo8.jpg]

Болест! Свака част аутору!
Quote:Лоше су испали... папирићи одмах падају и још су црвене боје, па није могло да се ухвати. Ролне су ипак нешто друго.

Ако будеш могао (и ако је снимљено) постави клип, јер тада је кренула Још једна победа... онако, баш баш моћно. Confusedampion
Ма све су песме моћно кренуле... У једном тренутку удар је бачен на стазу, навијање солидно, овај је пуко најјаче од свих бачених, после 15 секунди шока креће горилање... :megafon

Ипак као што сам синоћ најавио ево и бакљи и стробова (на крају записа се чује удар), трајање минут и 40 секунди...

www.delije-caffe.net/video/ofk-strobovi.avi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)