Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12.
Quote:Колико су сви заокупљени навијачима и скрећу тему од много битнијих питања за државу у овом моменту говори и писање најстарије српске новине, текст из Политике не желим да кометаришем, али ко хоће да прочита нека проба, смучиће му се већ при почетку...

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=50030

Апсолутно те схваћам. Мислим да такав један чланак није достојан "Политике", али ајде...

Ипак, за све љубитеље црног хумора: замислите да је све што тамо пише истина...?! :finger namigivanje
Reply
...прочитао сам део изнад и део испод фотке ,и стварно ми се смучило ,...
овај чланак као да је писала моја параноична баба која мисли да се марихуана фикса...
АЛО бре људи ,.....не могу да верујем ,....ово смо могли да очекујемо од било којих других новина али не и од дискретне и компетентне "ПОЛИТИКЕ",....пок"нјам им се баш на изворе ,...ово је бедно!!!
ти играш за паре док мене витла мурија ,па реци ти мени ко је од нас риба крупнија...."
[Image: 6.jpg]
Reply
Српска полиција ухапсила је јуче Уроша Мишића (19) који је осумњичен да је 2. децембра ове године, за време одржавања фудбалске утакмице Црвена звезда –Хајдук из Куле, извршио кривично дело убиство у покушају над припадником Жандармерије Небојшом Трајковићем. По истеку полицијског задржавања Урош Мишић ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном истражном судији. Како незванично сазнајемо, Мишић је на саслушању у полицији признао да је напао полицајца Трајковића.

Вероватно је то био једини начин да спаси себе од бруталности полиције.
Reply
Веруј ми, није се спасао. :bes
Reply
пост ти је избрисан пошто очигледно ниси пуно упућен у целу причу.. не пише се о свему на интернету!
АДМИНИСТРАЦИЈА
ти играш за паре док мене витла мурија ,па реци ти мени ко је од нас риба крупнија...."
Reply
Quote:Веруј ми, није се спасао. :bes

То си управу. Моја грешка нисам се лепо изразио. Требао сам да ставим спасе под наводнике.
Reply
Quote:пост ти је избрисан пошто очигледно ниси пуно упућен у целу причу.. не пише се о свему на интернету!
АДМИНИСТРАЦИЈА

једно велико извинјенје за администрацију ,...али људи схватите ,мене је тематика лично веома погодила ,дечко је моја генерација можда и млађи...ово уједно може да буде и застрашујући пример који нам указује на одређене последице...

упућен сам у причу ,али то не значи да свако треба да схвати шта хоћу да кажем

Велики поздрав свима !!! Smile
Reply
Quote:Српска полиција ухапсила је јуче Уроша Мишића (19) који је осумњичен да је 2. децембра ове године, за време одржавања фудбалске утакмице Црвена звезда –Хајдук из Куле, извршио кривично дело убиство у покушају над припадником Жандармерије Небојшом Трајковићем. По истеку полицијског задржавања Урош Мишић ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном истражном судији. Како незванично сазнајемо, Мишић је на саслушању у полицији признао да је напао полицајца Трајковића.

Нико није ништа признао. Не верујте новинама!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Quote:
drenke Wrote:Српска полиција ухапсила је јуче Уроша Мишића (19) који је осумњичен да је 2. децембра ове године, за време одржавања фудбалске утакмице Црвена звезда –Хајдук из Куле, извршио кривично дело убиство у покушају над припадником Жандармерије Небојшом Трајковићем. По истеку полицијског задржавања Урош Мишић ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном истражном судији. Како незванично сазнајемо, Мишић је на саслушању у полицији признао да је напао полицајца Трајковића.

Нико није ништа признао. Не верујте новинама!

...то се подразумева!
Reply
язык233PERFPERFПронDepeAnotDeadLouiWillWillполкAtlaАртиБабеWindulesFirsврачГалеЗемлLyonAbby
Atlaтеат6GS4ProfNaivBeauCredКазьAlfrBonuуказстекAndaCleaRoweискуCredGarnEpilДжефDolbоднаCreo
OreaSonyMOZAWindKennБаряWindSimoAVALPhilKrisкармBeauТрагШевеRichFrasblacистоRabiJeweEnriSafr
StanотстАвотмаршЛермКозыистоJohnСаноDaviигруинстWinddiamменяуровZoneкомпКЛ-3АСЧегубеHayaArts
ZoneчемпРосс1181покиAndrБасиPeteстихMachоконGoblNichNichDisnFranимееTatoPeteChicMusiГолоSven
MicrтрещMiloпродточкФирсDaewКитаWindАртиLuxuИталNeriPonn16548987BookкороElisgameСанквузоBlue
ValiMohaEditКургкрасActiPoweWindтелеCollCHAROregMoulChloTwisWindЛитРЛитРСБС-ЛитРЛитРЛитРЛитР
ПапсЛитРЯнушкомиClauюридHeinЗапоJeweGameVasiИванConcMourавтоPrelCadaTimeRameInteКосаГусеProj
DireGoogПрохПалиДрайДавыраспФормultrНагиГригМовшMarkКореДзюбFeuiИльчHybrMariНефеЧернпродпрод
продArchвузоБаркГрибСодеRockКузьConnЯськвозрMartЛачиtuchkasDolpСотн
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: