Threads: 12
Quote:Да би остали у Европи треба да добијемо Колдинг у гостима пошто је Висла вечерас добила Шамбери.
E jebi ga - znaci crno nam se pise... Skupo nas je kostao onaj poraz od jednog gola razlike od tih Francuza...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 0
Сад сам чуо на СОС канализацији,да нам ни победа против Данаца неће помоћи,јер Пољаци имају бољи међусобни скор.
С друге стране,кад смо их добили прошли викенд,било је да се гледа укупна гол разлика,где смо ми бољи од њих.
Је л' зна неко шта је на крају тачно?Овде :jebanje :zbunjen .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 1
нећу ни да размишљам о томе пошто нема шансе да добијемо колдинг
Threads: 12
Quote:нећу ни да размишљам о томе пошто нема шансе да добијемо колдинг
Bas tako  , video sam cak i neki blog, trazeci tacan datum za tu utakmicu, gde kazu polu-amaterska ekipa za nas :boks ... Rukomet nam je ocigledno propao kao i fudbal, a kosarka je vec odavno na dobrom putu da im se pridruzi. Nista bez para, a sa korupcijom.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 164
Изгубили смо са 33:22. На текми је присуствовало око 2100 људи. Није било преноса на евроспорту 2.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 15
Након победе у Темерину над екипом Младост Челика 32:26 (15:10) у заосталој утакмици седмог кола Суперлиге, рукометаши Црвене звезде имају максималан учинак и чврсто држе чело табеле.
Домаћини су у почетку имали малу предност, али је Звезда успела да се варти у меч. До 20. минута се водила равноправна борба, а затим су пулени тренера Вука Рогановића преузели ствар у своје руке.
Разиграли су се голман Веркић, Максић и Павлов, а потом је све било ствар рутине. Црвена звезда у дербију у недељу гостује екипи Колубаре.
Црвена звезда: Перишић, Веркић (20 одбрана), Вуковић 1, Пејовић 3, Шћепановић, Максић 12, Радановић 1, Павлов 7, Лековић 2, Симић 3, Савић, Милошевић, Курбалија 2, Милашевић.
Threads: 15
Сигурним кораком ка одбрани титуле
Рукометаши Црвене звезде и после осмог кола Суперлиге Србије имају максималан учинак пошто су у дербију као гости победили Колубару 30:22 (15.13).Меч је почео серијом инспирисаних Лазаревчана који су повели са 5:1. Међутим, Звезда релативно брзо успева да дође до резултата 9:9, а потом и до вођства са којим се отишло на одмор.
На голу је поново био одличан Веркић који је одбранио неколико зицера, а како су домаћи често имали играча мање, наша екипа је у другом полувремену успела да створи недостижну предност.У завршници меча све је било ствар рутине па је Црвена звезда, упркос евидентном умору, наставила свој победнички поход ка одбрани титуле шампиона.
Црвена звезда: Перишић (9 одбрана), Веркић (12 одбрана), Вуковић 3, Пејовић 1, Шћепановић 1, Максић 7, Радановић 2, Павлов 1, Лековић 5, Симић 6, Савић 2, Милошевић 2, Милашевић.
Threads: 76
- 24.11.2006 - Ц. Звезда - Партизан (18.30)
Threads: 2
Јели то коначно? Мислим на термин пошто у информатору пише да се игра у 19:00.
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Threads: 17
|