10-12-2007, 11:38 AM
А Митар директор омладинске школе

In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.
Судбине Звездиних екс-играча?
|
10-12-2007, 11:38 AM
А Митар директор омладинске школе
![]()
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.
10-19-2007, 01:56 PM
Поред свих ових сјајних фудбалера који су били у Звезди, Владан Лукић ми је некако најсимпатичнији... разлога је више.
Родио се и одрастао у Сопоту, поред Београда, и ту је почео како клинац да пика фудбал, био је велики таленат! Његов старац је велики Звездаш, и довео га право у Звезду, иако је имао и друге понуде... дебитовао је у најдражем дресу против Сутјеске 1988. године, и постигао гол који је Звезди донео ТИТУЛУ ПРВАКА! Врло брзо је заиграо и за репрезентацију сфрј, иако је био млад... Кулоарске приче кажу да се он забављао са Цецом Ражнатовић, с почетком 90-их, и да је он помогао да сними први албум... Што се његовог боравка у Звезди тиче, било му је пуно малера... јер је морао да уступа место старијима, од њега иако је био бржи и агилнији од њих... Неко из тадашње управе ФК му је стано подмештао ногу... и човеку пукне филм, и оде у војску чини ми се у септембру 1990. године!? Најгоре могуће време, јер је пропустио да буде члан ЗЛАТНЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ! ![]() ![]() Док је играо у Мецу, тамошњи људи због вести које су им пласиране имали су лошу слику о Србији и Србима... Он је био тај који је био прави српски амбасадор, и борац за истину... Касније како сам каже, на улици су га грађани и навијачи Меца поздарвљали са 3 прста!?!? Примећен је у ложи Маракане на утакмици са Ромом 2005. са шалом око врата, када смо играли по оној зими... Имао је доста пехова у каријери, али је остао доследан! Данас је председник ФК Сопот... и што је најбоље није се бавио неким мутним радњама, или прањем новца преко клуба, па да уводи силом свој клуб у Прву лигу, за разлику од неких бивших и лажних "Звездаша"!!! ;pivo
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
11-16-2007, 10:52 AM
![]() Звонко Милојевић у критичном стању Некадашњи голман Црвене Звезде Звонко Милојевић доживео је у уторак тешку саобраћајну несрећу у немачком граду Ахену и налази се у критичном стању. Милојевић је са Црвеном Звездом освојио Интерконтинентални куп у Токију 1991. године, а током каријере коју је због повреде прекинуо у марту ове године бранио је још боје Андерлехта, Локерена, док је за репрезентацију Југославије наступио на десет утакмица. ИЗВОР : СОС Канал ***********************
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-16-2007, 11:29 AM
Сад видех на вестима, и не могу да верујем...
Не дај се Милоје. ![]() ![]() ![]()
11-17-2007, 07:02 PM
Још пар информација о томе како се догодио удес , а и о Милојевом здравственом стању !
Quote:Локална штампа у Ахену наводи да се удес догодио на аутопуту број 44, код укључења за Бројхвајден, и да је због те несреће саобраћај на овој деоници сатима био у прекиду.
11-18-2007, 01:13 AM
Quote:МИЛОЈЕ СЕ ОПОРAВЉA :ruke
11-19-2007, 03:59 PM
И да не заборавимо, Влада Лукић је први трпао Цецу Величковић. :jebanje
Иначе је велики Звездаш. Требало би се наћи неко место за таквог човека у Звезди. |
« Next Oldest | Next Newest »
|