Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Дубоко се извињавам на драстичној погрешци ... Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Дубоко се извињавам на драстичној погрешци ... Big Grin

Није погрешка него грешка!
Reply
Добро ... одсад ћутим ... namigivanje
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
http://en.wikipedia.org/wiki/Haminu_Dramani

Отишао летос за 3 000 000 евра у Локомотиву из Москве Sad

а могао је код нас да игра

по мени је грешка што дечко није искоришћен
Reply
Да ли зна неко,где је све у каријери играо владан лукић када је отишао из звезде и где је прво отишао,у којој сезони?скапирао сам да је био велики таленат,али да није успео да постане и велики играч.
Reply
Владана је доста зезнуо прелом ноге који је зарадио играјући за репрезентацију (против Аустрије, чини ми се, али нисам сигурна). Питање је како би му се каријера у супротном развијала.
Чини ми се да је из Звезде отишао у Атлетико, али нисам сигурна. Пусти му име кроз гугл, сигурно ћеш наћи.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!
Једном речју људина, и има моје поштовање!
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Quote:На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!

Није ли Јестровић промашио пенал ѕа Мец?
Reply
Quote:
Милош Wrote:На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!

Није ли Јестровић промашио пенал ѕа Мец?
Да, Јестровић је промашио сигурно, а неком французу је Јеврић одбранио. За Владана сам скоро сигуран да није ни пуцао, а ако случајно јесте, онда је дао гол.
Reply
и онда је пикси постао председник ЗВЕЗДЕ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)