11-29-2006, 09:47 PM
Quote:'Наш је Бошко,наш је Бошко плачпичка мала,он без Басте он без Басте не може да спава''Брате, што лепо не изјави да је због Басте имао грчеве а не да се вади на навијаче, није у реду.

![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)
Судбине Звездиних екс-играча?
|
11-29-2006, 09:47 PM
Quote:'Наш је Бошко,наш је Бошко плачпичка мала,он без Басте он без Басте не може да спава''Брате, што лепо не изјави да је због Басте имао грчеве а не да се вади на навијаче, није у реду. ![]() ![]()
11-29-2006, 11:13 PM
А има и она "Наш је Бошко, то је права цава..." :rofl
Сазнао сам пре 2 недеље да је Бранко Бошковић напустио Троа, и прешао у Рапид из Беча. Због мале минутаже.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
12-01-2006, 02:22 PM
Pjanović napušta Spartak?
Mihajlo Pjanović najverovatnije neće nastaviti karijeru u moskovskom Spartaku. Kako pišu beogradski štampani mediji, uprava tog kluba obavestila je bivšeg igrača Crvene zvezde i OFK Beograd da im njegove usluge više nisu neophodne i zamolili ga da na polusezoni potraži novi klub. B92 nezvanično saznaje da bi nekadašnji reprezentativac naše zemlje mogao da se vrati u klub u kojem se afirmisao OFK Beograd. Извор У92.. Да ли би било паметно вратит Пјану код нас!?
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње, и зато певам цео дан, ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
12-04-2006, 05:40 PM
Unapred se izvinjavam na latinici. Imam Macintosh i sve je malko drugacije nego na PC-iju.
Pjanu je pregazilo vreme. Mislim da nam u ovom trenutku nista ne bi znacio. Setih se mog miljenika kada sam bio klinac, Zivana Ljukovcana. Pevala se tada ona: "Pesmu peva Marakana, za Zivana Ljukovcana." Sta je za Zivanom???
12-04-2006, 10:43 PM
Као клинац сам живео у једном крају града (фином и познатом по много чему
![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
12-05-2006, 12:31 AM
Живан Љуковчан данас ради као тренер голмана 1. тима Ф.К. Земун.
Ево и кратак извод из једног његовог интервјуа датог у априлу ове године : Quote:Legendarni golman Crvene zvezde i najbolji fudbaler Jugoslavije 1985. godine Živan Ljukovčan danas radi kao trener golmana u FK Zemun.
12-12-2006, 01:25 PM
Не знам баш да ли је за ову тему али морам ово да окачим
Извор : Мондо "Ne živim ja san nego svoje ambicije i ciljeve. San sam proživeo na 'Marakani'. Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario... Jedino što nisam, a o čemu sam kao klinac maštao u Užicu, bilo je da posle pogotka protiv crno-belih otrčim na severnu tribinu i - ne vratim se na teren. Ali, da ponovim, Zvezda je san, a Mančester je dokazivanje, profesionalizam...", kaže Vidić. На латиници је за то што је копи-пејст. Лепо је кад неко нешто овако каже, а богами и осећа.
12-12-2006, 06:11 PM
Quote:На латиници је зато што је копи-пејст. Да не би сте више имали ових проблема имате овај сајт http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
12-15-2006, 09:51 AM
Ognjenović u Grčkoj
15.12.2006 09:55 Nekadašnja velika nada srpskog fudbala, bivši igrač Crvene zvezde i madridskog Reala, Perica Ognjenović, posle azijske epizode karijeru nastavlja u zemlji evropskih prvaka. 29-godišnji Ognjenović posle šest meseci provedenih u malezijskom klubu Selangoru potpisao je ugovor sa grčkim prvoligašem Ergotelisom. U klub sa Krita koji trenutno zauzima 13. mesto na tabeli i bori se za opstanak, Ognjenović bi trebao da provede narednih 18 meseci.
12-16-2006, 01:29 AM
Пало ми је још неколико ликова на памет који су ми били идоли док сам био клинац..
Марко Елзнер.... Отац Бранко Елзнер радио је као тренер негде у Аустрији док му је син играо 80-тих година у Звезди као либеро. Сећам се да није могао без цигара и да му је Џаја наплаћивао сваку цигару по 100 ДМ у то време. Наравно Марко је словенац и мислим да смо га довели из Олимпије. Сребренко Репчић Легендарни нападач због кога сам маштао временом да постанем центарфор ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|