08-12-2006, 06:52 PM
Mislim da je sad presao iz poljske Odre u Egaleo iz Grcke...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Судбине Звездиних екс-играча?
|
08-12-2006, 06:52 PM
Mislim da je sad presao iz poljske Odre u Egaleo iz Grcke...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
08-24-2006, 09:56 PM
Goran Drulic dao gol u poslednjem kolu za OFI.Kako mi je zao ovog igraca...Bio mi je najjaci igrac u zadnjih 10 godina a nista ne uradi...sve zbog povrede...
08-26-2006, 08:10 AM
Горан Друлић је ѕајиста пропао, нагрдиле су да повреде и каријера му је отишла у другом правцу. Жао ми га је баш сам волио Друлића и Пјана(њега посебно).
Што се тиче Просинечког, човјека који је много задужио Звезду, наравно да би га цијела маракана поздравила овацијама.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
08-26-2006, 10:13 PM
Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.
Перица О. сем што игра у Малезији, тренутно је и председник Јасенице 1911.Нижеразредног клуба из Смед.Паланке.
..a patrole Kalabic Nikole...
08-27-2006, 01:35 AM
Goran Bunjevčević u Hagu
Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i dosadašnji fudbaler Totenhema potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Ado Den Hag. Bunjevčević je prethodne sezone malo igrao za Totenhem, a u Hagu je bio neophodan posle povrede Lumputisa koji će pauzirati šest meseci. Bunjevčević je, posle dolaska iz Hrvatske za vreme rata dugo tražio klub. Preko Grafičara i Rada došao je do Crvene zvezde, a 2001. godine prešao je u London u transferu vrednom 1,4 miliona funti. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 14 utakmica.
08-27-2006, 07:35 AM
Quote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега. Перица је недавно прешао у неки румунски клуб.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
08-27-2006, 01:18 PM
Quote:mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега. Перица је играо на турниру у малом фудбалу у Петровцу као играч једног од тимова који су се такмичили(не могу да се сетим који је то био)....Мислим да је тај тим био први и освојио велику награду... Хоћу само да кажем да ми је јако жао Перице, јер сам га као клинац обожавао...Он свакако није ѕаслужио да се вуче по неким безвезним турнирима у малом фудбалу! :nene
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
08-28-2006, 11:35 AM
Quote:mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега. Arges Pitesti ili Otelul Galati. Sad sam zaboravio. ![]()
08-29-2006, 07:20 PM
Бошко је дебитовао за Мајорку и одмах је направио асистенцију, али Мајорка ипак није победила. Очигледно да је то савршен клуб за њега али видећемо.
08-29-2006, 07:26 PM
Quote:Очигледно да је то савршен клуб за његаСунце, рибице, зезање... |
« Next Oldest | Next Newest »
|