Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Quote:Sta je sa Zoranom Jovicicem? negde mu se u italiji izgubio svaki trag ili se varam.
Јок, наступао је за Кан (Caen) прошле год.
Reply
Sakić je ako se ne varam prošle godine igrao za Napredak!?
Šta je sa Vukomanovićem i Bratislavom Živkovićem?

Inače, ako se ko seća Vinka Marinovića i legendarnog gola Mecu, čovek sad igra u FK Laktaši (1. liga RS), a doskora je igrao za gradišku Kozaru ... Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Perica Ognjenović karijeru će nastaviti u redovima rumunskog prvoligaša Ardješa iz Piteštija.... Koji je ovo sunovrat karijere.
Reply
Quote:Inače, ako se ko seća Vinka Marinovića i legendarnog gola Mecu

Mislim da je gol bio protiv Harts-a, u gostima, ako ne gresim.
Reply
Perica ode u Rumuniju, a kad se samo setim kakav je igrac i talenat bio.

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_...tyle=texts
Reply
Ovo je jos i napredak. Poslednjih par meseci proveo je u Maleziji ili tako nesto.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Quote:
Quote:Inače, ako se ko seća Vinka Marinovića i legendarnog gola Mecu

Mislim da je gol bio protiv Harts-a, u gostima, ako ne gresim.

Bem li ga, Metz 1998. 2:1 za nas ako se ne varam. Vinko iz slobodnjaka, a Zvezda je nosila rezervne dresove: plavo-beli na pruge.
Ako grešim, nek me neko brzo ispravi da ne budem u zabludi.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
dao je Marinkovic u Mecu iz slobodnjaka,a mislim da je dao i u Edinburgu izjednacujuci gol.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Мариновић је дао гол и у Мецу и у Шкотској,иначе тај гол против Хартса није никад снимљен и приказан на телевизији тако да је само мали број Делија који је био тамо успео да га види.И то је био први Звездин гол у евро такмичењима после укидања санкција, што чини чини штету коју нам је РТС нанео још већом.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Bio je na SOS-u, glavom posle kornera ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)