04-16-2007, 02:59 PM
Хоће ли се ићи на баскет???
amo Bog zna šta će biti sa nama,samo Bog zna kolko Zvezdu volim ja
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
04-16-2007, 02:59 PM
Хоће ли се ићи на баскет???
amo Bog zna šta će biti sa nama,samo Bog zna kolko Zvezdu volim ja
04-24-2007, 11:18 AM
www.kk-crvenazvezda.net
Кошаркашки клуб "Црвена звезда" креће у акцију продаје ограниченог броја пропусница за Суперлигу, по веома популарној цени од само 1.000 динара. Карта важи за све утакмице које Црвена звезда буде играла у хали "Пионир" као домаћин до краја сезоне 2006/07. Пропусница дакле укључује све мечеве Суперлиге и плеј-офа. Акција траје од среде, 18. априла до среде, 25. априла када је на програму први наредни меч који црвено-бели играју у хали "Пионир" против Хемофарма... ![]()
04-25-2007, 09:20 PM
Кошарка је изгледа од ове сезоне и дефинитивно постала прежаљено крило нашег СД-а.На почетку сезоне помпезно су најављиване домаће текме,домаћа гостовања...а од свега данас се у дербију са Хемофармом скупило можда 1000 људи у Пиониру.Звезда никад гора,тоне ка амбису,уводе се ретро грбови,неки тамни бордо дресови,контроле никакве нема...Али добро набићемо се нас 7000 кад се буде играла текма за опстанак...
Што се саме игре тиче - ужас је блага реч.Александров после одличне партије у САД није играо ни 10 мин,Радивојевић ''капитенски'',Цветковић појачање године и тако даље...дубоко смо у амбису у свим сегментима КК-а и крај невољама се нигде не назире.Погађа ли све ово некога?
04-25-2007, 10:50 PM
Мислим да смо сада најпотребнији Звезди, не да би нешто или неког подржали, већ да би најурили ове "звездаше" који нису дорасли величини клуба. 3. или 4. место за Звезду је неуспех, 2. место је огроман неуспех, а 4 или 5 година, колико су они у фотељама, без титуле је катастрофа! Ако је стварно "Звезда изнад свега" требало би сами да се повуку, али нешто не верујем да ћемо тај филм гледати... Јесу они стабилизовали клуб, али то је њихов максимум изгледа. За титулу је потребан неко способнији...
Најсмешнији је данас био покушај зоне, као клинцима на првом тренингу кад објшњаваш шта је то зона, сви стоје и блену... Иначе, Миленко Топић је добио овације и скандирање што је опет подсетило на нека друга (срећнија) времена. Жали Боже све што је уложено у овај "тим"...
04-26-2007, 12:47 AM
Оно што вероватно највише погађа је што су Делије постале тотално апатичне према КК. Све се мање прича о њима и као да су већ прежаљени. Управа КК нема ни снаге ни жеље ни воље а оно што је најгоре ни знања да нешто промени. Да ли ћемо и даље остати апатични или имамо ми снаге да нешто променимо пошто КК иде у суноврат остаје да се види. Мислим да треба да се изађе бар са неким размишљањима и показати јасно и играчима и управи шта мислимо о њима. Не позивам ни на какву револуцију али се плашим да убрзо може постати касно за било какве промене...
04-26-2007, 05:25 AM
Quote:Мислим да смо сада најпотребнији Звезди, не да би нешто или неког подржали, већ да би најурили ове "звездаше" који нису дорасли величини клуба. 3. или 4. место за Звезду је неуспех, 2. место је огроман неуспех, а 4 или 5 година, колико су они у фотељама, без титуле је катастрофа! Ако је стварно "Звезда изнад свега" требало би сами да се повуку, али нешто не верујем да ћемо тај филм гледати... Јесу они стабилизовали клуб, али то је њихов максимум изгледа. За титулу је потребан неко способнији... А ко ће да води клуб када ови оду? На челу клуба су Петровићи који у овом тренутку важе за најбоље менаџере у земљи. Можда ћеш ти бити успешнији? Ако имаш конкретан предлог волео бих да га чујем... Проблем у нашем клубу није управа већ струка. ![]() ![]() ![]() ![]()
04-26-2007, 06:15 AM
Quote:boca Wrote:Мислим да смо сада најпотребнији Звезди, не да би нешто или неког подржали, већ да би најурили ове "звездаше" који нису дорасли величини клуба. 3. или 4. место за Звезду је неуспех, 2. место је огроман неуспех, а 4 или 5 година, колико су они у фотељама, без титуле је катастрофа! Ако је стварно "Звезда изнад свега" требало би сами да се повуку, али нешто не верујем да ћемо тај филм гледати... Јесу они стабилизовали клуб, али то је њихов максимум изгледа. За титулу је потребан неко способнији... Па ми имамо проблем са струком већ 5 и више година,ако имамо ''способну управу'' што та управа не доведе неког способног на место тренера,што не доведе способне играче? Оно сто мене лично највише боли је што ће тај Александров вероватно отићи из Звезде у,сачувај Боже, партизан и правиће НАМА малу децу следеће сезоне. Тако је било и са осталима играчима који ''нису вредели''. Једноставно се не види крај овом амбису. Не знам само ни ко ће од играча који нешто вреде на тржишту имати мотива да дође у клуб наредне сезоне... :zbunjen
04-26-2007, 06:40 AM
Quote:Хоће ли се ићи на баскет???Можда је време да се оде и да им се јасно стави до знања да наше стрпљење има границе. Докле више да нас брукају?
04-26-2007, 07:07 AM
Ало бре Срби?! Заборављате претходне 3 године? Заборављате како смо пролазили у завршници домаћег првенства? Јел' био масакр у Вршцу, јел био масакар у Београду? Шта вам није јасно? Ми да имамо и НБА екипу не би ништа освојили. Да ли је доведен Шакота? Да ли су довођени скупи играчи? Јесу. Најлакше је тако као ви ми ћемо да рушимо смењујемо. А шта после? Кога играча-тренра имате у виду? Ко ће то да буде председник у клубу? Баш ме интересује.
Јуче је против Хемофарма уз очајну игру Звезди суђено преко 30 прекршаја. У нашу корист је досуђена половина. Тек 4 минута пре краја Хемофарм излази из бонуса... Боље би вам било да дођете у Пионир и навијате за клуб који вам је у срцу, јер због тога постојимо, него што се бавите кадровима и сменама и политиком. :bes ![]() ![]() ![]() ![]()
04-26-2007, 08:06 AM
Quote:Јуче је против Хемофарма уз очајну игру Звезди суђено преко 30 прекршаја. У нашу корист је досуђена половина. Тек 4 минута пре краја Хемофарм излази из бонуса...Да имамо управу која зна свој посао, не би нам се тако судило (у 2 и 3/4 када се стварала разлика, Хемофарм је имао 3, односно 2 фаула). Ипак, нису судије криве што ми не знамо да играмо зону, на пример. Па то је основно знање у кошарци. Да не спомињем изјаве како су на овим мини припремама највише пажње посветили одбрани, а ми у првој утакмици примимо 100+ кошева. Није све ни до судија. Нису они криви што ми не можемо да погодимо отворен шут, или што нам противнички играчи остају сами. Шта је са тим што се играчима дугују паре - па управо је то оно што управа ради. Ако немају паре, не дају се толике плате, па ко хоће да потпише, нека потпише. Такав играч ће бар бити задовољан и давати све од себе.
..baklje gore, pesma cigana...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|