Threads: 61
Quote:DIVAC PRED "DELIJAMA"
VLADE Divac, savetnik predsednika Reala Ramona Kalderona, propustio je prvo gostovanje Madriđana u Beogradu ove sezone. Kritikovan u španskim medijima da često nije uz ekipu, ovog puta rešio je da prisustvuje meču sa Crvenom zvezdom.
Biće zanimljivo videti kako će navijači dočekati legendu i člana uprave Partizana, s obzirom na to da je Divac tokom sezone NBA lok-auta (1998/1999) odigrao dve evroligaške utakmice u Zvezdinom dresu.
Не зна шта га чека, боље да не дође.
Сећате се пароле од пре пар година посвећене њему :
''Од прошлости се не може побећи'' и узвикивања ''Дивац, магарац, набијем га на к***ц''
Threads: 15
Quote:Gori i Real i "Pionir"!
Горео Пионир, изгорела Звезда, Реал ладно добио ...
Threads: 17
Дај Боже да се не распаднемо до краја ове сезоне. Ова сезона не само да је за заборав, него уопште не даје наду да ће се иоле нешто променити у КК. Катастрофа.... :o :zbunjen :bes
Threads: 3
Стеван Караџић нови тренер црвено-белих
Драган Шакота, селектор кошаркашке репрезентације Србије, препустиће посао тренера Црвене звезде свом досадашњем помоћнику - Стевану Караџићу!
Управни одбор клуба с Малог Калемегдана, уручио је јуче отказ познатом стручњаку који није дочакао да испуни зацртан план у нападу ка освајању шампионске титуле.
Последњи пораз у Љубљани од Олимпије(82:88) у НЛБ лиги, удаљио је Београђане од учешћа у УЛЕБ купу следеће сезоне. Уколико би се то и догодило, значило би да је Шакота предводио екипу која је забележила највећи неуспех још од 2000. године када се Звезда грчевито борила за опстанак у националном првенству.
Истина, мало је вероватно да ће ова шок-терапија помоћи играчима Црвене звезде већ на сутрашњем реваншу у Мадриду у оквиру четвртфинала УЛЕБ купа, пошто је Реал у „Пиониру“ стекао залиху од 11 поена. С друге стране, челници клуба очекују од Стевана Караџића, који је до сада на феноменалан начин водио јуниорску репрезентацију, да тргне екипу из летаргије и окрене се покушају да у националном првенству прекине петогодишњу доминацију Партизана.
Челници Црвене звезде преузели су обавезу да у потпуности исплате чврст уговор који има Драган Шакота ( 240.000 евра за сезону), иако на клупи неће дочекати крај сезоне. На ову високу цену отказа утицало је и све учесталије скандирање навијача „Шакота, одлази“.
Дојучерашњи први стратег београдских црвено-белих је за непуне две сезоне успео да освоји само Куп Радивоја Кораћа.
Извор : '' БЛИЦ ''
Коначно !!!
Али замена му је смешна, управа не зна шта ради, дефинитивно.
Threads: 2
Можда грешим, али мислим да је Стеван Караџић добар избор у овом тренутку... Са тимом је од почетка... Могао је видети где Шакота греши... Има иза себе добре резултате са јуниорском селекцијом... Колико се такође сећам он је већ једном водио Звезду...
Quote:Коначно !!!
Зашто је смешна замена? Наш играч, одличан у раду са младима...
Quote:Igor_RS Wrote:Коначно !!!
Зашто је смешна замена? Наш играч, одличан у раду са младима... Зато што кад је био наш тренер и тада смо играли очајно. Довели су човека који је имао удела у овим лошим резултатима, па он је био Шакотин први сарадник. А за рад са младима не знам, нисам баш нешто приметио. Ако мислиш на медаљу са младом репрезентацијом, то су били већ познати малди играчи, никог он није исфорсирао и сл.
Схватам ја да је сад незгодно време за мењање тренера и да баш сад и немамо неки избор. Али су баш због тога требали да смене Шакоту на полусезони, већ су се тад видели лоши резутати и непостојање неке игре у нашој екипи.
Ја бих стварно волео да он ''дигне'' наш тим, ипак је он наш бивши играч(за разлику од Шакоте), али нешто ми не улива поверење
Threads: 0
Quote:Бока Wrote:Igor_RS Wrote:Коначно !!!
Зашто је смешна замена? Наш играч, одличан у раду са младима... Зато што кад је био наш тренер и тада смо играли очајно. Довели су човека који је имао удела у овим лошим резултатима, па он је био Шакотин први сарадник. А за рад са младима не знам, нисам баш нешто приметио. Ако мислиш на медаљу са младом репрезентацијом, то су били већ познати малди играчи, никог он није исфорсирао и сл.
Схватам ја да је сад незгодно време за мењање тренера и да баш сад и немамо неки избор. Али су баш због тога требали да смене Шакоту на полусезони, већ су се тад видели лоши резутати и непостојање неке игре у нашој екипи.
Ја бих стварно волео да он ''дигне'' наш тим, ипак је он наш бивши играч(за разлику од Шакоте), али нешто ми не улива поверење
Много паметујеш... :megafon
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
|