Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Значи идемо у евролигу...
Eurosport prati Zvezdu

Zbog dobre igre i odličnih rezultata Crvene zvezde u ULEB kupu, televizijski kanal Eurosport 2 rešio je da promeni programsku šemu i da, posle meča sa Real Madridom, prenosi i meč Crvena zvezda - Ajfel tauers (utorak 19, TV Foks). Osim toga, i četvorica direktora Eurosporta doći će specijalno na ovu utakmicu kako bi se lično uverili u fenomenalnu atmosferu koja se pravi u beogradskom "Pioniru".
кад чуча буде чуо хук са трибина има да им да 35 комада најмање. има да буде :jebanje
Кад чуча чује :lol: :lol:

Опа, па ово је добра вест људи... Нека виде како се игра и навија :ruke Confusedampion
Шта се одушевљавате, еуроспорт је већ 3 или 4 пута преносио наше утакмице, није то ништа ново и спектакуларно.
Pa ja mislim da je bas spektakularno jer euro sport ne prate samo evropljani, a sad si rekao da su nase utakmice prenosili 3-4 puta, pa i da su ih prenosili 7 puta, svaki dan gledam milan, barsu, liverpul, velike klubove, a sad ce svi da gledaju Crvenu Zvezdu koju retko, veoma retko prenose, 3-4 puta uopste nije za pohvalu kad pogledas koje klubove jako cesto prenose. namigivanje
VEK SA TOBOM
Лепо је то што нас преносе, али ми би требали добро играмо и добро да навијамо сваки пут без обзира на преносе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ja se izvinjavam radi latiniceali nemam kompjuter koji podrzava cirilicu tako da se nadam da me nece banovati ili tako nesto. Inace dobili smo belgijance sa 90:82, poluvrijeme gubili sa 10 razlike,izgleda da je virus koji hara ekipom ostavio traga s'obzirom na to da smo se dosta mucili
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
E da Cuca je za 39 minuta postigao 34 kosa, 3-jke 6-2, 2-jke 12-8, slobodnjake 12-12
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
Холанђане, не белгијанце.
Ко је Цуца ?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)