Threads: 22
Nije mi jasno otkud je Vitkovac igrao kad je vec objavljeno da je on otisao...S druge strane u sastavu nije bilo Pere Antica i to je veliki hendikep ako on ode...
Trenutno nam je prakticno jedini centar Misanovic,a cak ni on nije klasican centar i iako je starter ne bi trebalo da dobija vise od 10-ak min po mecu...valjda znaju sta rade.
Threads: 22
Последњи инфо који имам јесте да је Перо Антић повређен и то изгледа поново на дуже време :batine
С друге стране на СЦ кажу да Стефанов и Поповић коначно потписују...
Надао сам се да ћемо ангазовати неког бољег центра него што је Поповић,али јбг...
Threads: 3
мислим да је Антић са репрезентацијом Македоније,они су играли квалификације за европско првенство пре неки дан.
Threads: 0
Quote:мислим да је Антић са репрезентацијом Македоније,они су играли квалификације за европско првенство пре неки дан.
У праву си и Врбица је са репреѕентациом па се његов долазак очекује наком тих квалификација
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 164
Da se ne lazemo Popovic ce biti veliko pojacanje pod kosem.Usput Jorovic nije prosao lekarske preglede u Djironi,mozda bi mogli da ga dovedemo.Samo Covic ne bi hteo da ga proda za male pare...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Врбица је луд.
Гледао сам га мало против бих, играо је 40 минута, дао (чини ми се) 27 поена, уз 5-6 тројки.
Поповић потписао
KK Crvena zvezda i zvanično je potvrdio potpisivanje ugovora sa bivšim centrom Benetona Petrom Popovićem.
Popović je ponikao na Malom Kalemegdanu, gde je za šest godina prošao kroz sve Zvezdine mlađe selekcije:
“Vatreni sam Zvezdaš od malih nogu. Ne postoje reči koje bi u ovom trenutku opisale moju radost zbog činjenice da sam se vratio na mesto gde sam naučio svoje prve košarkaške korake”, priča Popović.
Popović je prosle godine igrao u Benetonu, a pre toga je četiri sezone nosio dres vršačkog Hemofarma. Sjajnim partijama, privukao je veliku pažnju na sebe, pa je tako stigao i do dresa Srbije i Crne Gore na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.
“Vratio sam se u Klub koji ima velike ambicije, ime, tradiciju i najbolje navijače. Nove saigrače poznajem i mogu da kažem da su svi dobri momci i odlični košarkaši. Sa trenerom Šakotom sjajno sam sarađivao u reprezentaciji na Olimpijskim igrama. Njegov poziv da se vratim u Zvezdu je bio od presudnog značaja”, tvrdi Popović koji će u novoj sezoni nositi crveno-beli dres sa brojem "9".
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 8
jel moze neko da napise ko je sad sve od igraca u zvezdi.
Threads: 3
Антић,Мишановић,Поповић,Б.Томас,Витковац,Гуровић,Милошевић.Марковић,Ковач,Стефанов(?),Драгићевић,Радивојевић...плус из млађих категорија има 3-4 играча али не знам тачна имена.
Врбица
Милошевић
Стив
Ковач
Вук
Четник
Били
Чеда
Александров
Тадија
Антић