07-07-2006, 05:53 PM
Istina da nas je sve manje i bice nas jos manje, ali barem znamo sta smo za razliku od veceg dela nacije. Platili smo to skupo i idalje placamo, ali ako ocuvanje onoga sta si nije dovoljan razlog i dovoljno opravdanje zrtve sta je onda? Ako se ne kaje moj otac koji je proveo tih 5 godina u rovu, ne kajem se ni ja zato sto cak nemam ni pravo da se kajem, jer nije u tom rovu bio zbog sebe, nego zbog mene i buduceg imena moje dece. Danas ne postoji vise nista sto me moze naterati da zaboravim sta sam i to dugujem toj zrtvi koju je podneo ceo nas narod. Ime Krajine ce postojati dok postoje Krajisnici i mozemo samo da se nadamo da ce nasa deca imati bolje pamcenje od nasih roditelja. Znam da ne moram ovo tebi da pricam , jer znam da ti ovo znas barem koliko i ja, ali hocu da kazem da se nista vredno na moze uraditi ako nismo spremni na zrtvu.
Plase se navijaca zato sto smo pokazali da mozemo da se nosimo sa slobinom gardom pod njihovom komandom. Ne mozemo da ih skinemo sa polozaja. Srbija je suvise plodno tlo zaovaj korov.
Imamo istinu u rukama i ako ne umemo da je upotrebimo onda smo prosto pobedjeni zato sto nismo dovoljno pametni i sto nemamo muda da je upotrebimo. Sada nam trebaju nase vodje, da potvrde da znaju vise od pevanja i makljaze. Verujem da znaju, u stvari moram da verujem da znaju jer od njih najvise zavisi da li ce se nesto uraditi ili cemo samo kenjati.
Plase se navijaca zato sto smo pokazali da mozemo da se nosimo sa slobinom gardom pod njihovom komandom. Ne mozemo da ih skinemo sa polozaja. Srbija je suvise plodno tlo zaovaj korov.
Imamo istinu u rukama i ako ne umemo da je upotrebimo onda smo prosto pobedjeni zato sto nismo dovoljno pametni i sto nemamo muda da je upotrebimo. Sada nam trebaju nase vodje, da potvrde da znaju vise od pevanja i makljaze. Verujem da znaju, u stvari moram da verujem da znaju jer od njih najvise zavisi da li ce se nesto uraditi ili cemo samo kenjati.