Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OTPOR REZIMU
Quote:0Skenirani kurir:
http://img51.imageshack.us/img51/1227/izkurira6fr.jpg

Zanimljivo. Big Grin . Samo da nas ne upetljaju u neka politicka sranja.
Mislim da su upravo grafiti (smekerski, duhoviti) nacin otpora budalama. Samo treba paziti i biti umeren. Recimo, ako bi se grafit kod Cvetnog trga sada pisao svuda, ubrzo bi se pohabao, pa cak poceo i da nervira - stvorio bi se kontraefekat. Takodje, bilo bi dobro da se prilikom pisanja nekih buducih grafita izbegnu sveze okrecene zgrade - ja mrzim kada vidim ispisanu novu fasadu. Ima sasvim dovoljno zgrada sa starim fasadama na kojima moze grafit da se ispise.
Parole na stadionima su takodje pozeljne, ali o njima se prica dan-dva pa padnu u zaborav (ukoliko ih neko uopste i spomene u izvestajima).
..baklje gore, pesma cigana...
Данас када сам пролазио кроз центар,видео сам да је графит прекречен.Јебига,и ових 4-5 дана колико је стајао је добро.
@kiki
Графити су нешто непоновљиво и уникатно.
Увек били.

@vule
Ко их јебе. Увек можемо да одштампамо мајице са фотком овог графита. :finger
[Image: pobednik.jpg]
Quote:@vule
Ко их јебе. Увек можемо да одштампамо мајице са фотком овог графита. :finger

Видех сада на delije.net да си шарани по граду неки "шаблони" са Јочићевим ликом и поруком "ОБИЈАМ ТРАФИКЕ ЈОЧИЋ".
Не знам да поставим слике,идите на delije.net и погледајте.
[Image: obijac7xh.jpg]

:rofl
[Image: pobednik.jpg]
Ovo je extra :rofl jos malo pa ce da se napravi brend od ovoga
Upravo sam o ovome pricala. Sada treba biti dovoljno pametan i ne preterati.
Na primer, daleko delotvornije bi bilo ovo "napisati" na neka policijska kola (ista bi otisla odmah u garazu, ali bi morala da prodju kroz grad), nego na deset zgrada - i daleko opasnije za crtace, naravno.
Ma, ovim pečatom treba overiti svaku trafiku u gradu! :ruke

Kiki, to za šaranje po policijskim kolima ti nije loša ideja ali nije baš da nije opasnija po crtače :nene a i zahteva neki novi šablon. Big Grin
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Ja i napisah da jeste opasnije, iz razumljivih razloga, je li Smile .

Forum Jump:

Users browsing this thread: