Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оставке УО
Quote:
lesa Wrote:Па нисте ваљда очекивали да они дају паре, а да о свему одлучује Пикси? :o Свуда у Европи спонзори дају паре да би имали неку корист од свега тога, па је тако и код нас.Мислим да је овде Пикси погрешио, јер је врло тешко наћи овако јаке спонзоре :bes

Objasni sta smatras pod tim "korist", jer to je veoma relativno. Ako to znaci mesanje u klupsku politiku od strane fudbalskih "neznalica" ja za takvu korist nisam.

Da li si negde mogao da cujes da se Gadafi mesa u klupsku politiku Juventusa jer je Libijska naftna kompanija Tamoil generalni sponzor.

Zna se zasto postoje sponzori i kakvi su njihovi interesi (marketinski). E sad drugo je to sto smo zemlja kakva smo,pa svaki novopeceni bogatas misli da istorija pocinje od njega i radi to sto radi.

Sve u svemu, jedni se zale da su se povukli zbog Lekovica i prodaje igraca. Drugi da su morali da prodaju jer im prvi nisu dali ni dinara. Ko tu laze nije ni bitno. Vazno je da trpi klub i naravno navijaci. Sad

Ја не знам каква је ситуација у Јувентусу, али код нас су ти спонзори добили места у управи, и самим тим добили су право да се мешају у управљање клубом.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Quote:
Woodoo Wrote:
lesa Wrote:Па нисте ваљда очекивали да они дају паре, а да о свему одлучује Пикси? :o Свуда у Европи спонзори дају паре да би имали неку корист од свега тога, па је тако и код нас.Мислим да је овде Пикси погрешио, јер је врло тешко наћи овако јаке спонзоре :bes

Objasni sta smatras pod tim "korist", jer to je veoma relativno. Ako to znaci mesanje u klupsku politiku od strane fudbalskih "neznalica" ja za takvu korist nisam.

Da li si negde mogao da cujes da se Gadafi mesa u klupsku politiku Juventusa jer je Libijska naftna kompanija Tamoil generalni sponzor.

Zna se zasto postoje sponzori i kakvi su njihovi interesi (marketinski). E sad drugo je to sto smo zemlja kakva smo,pa svaki novopeceni bogatas misli da istorija pocinje od njega i radi to sto radi.

Sve u svemu, jedni se zale da su se povukli zbog Lekovica i prodaje igraca. Drugi da su morali da prodaju jer im prvi nisu dali ni dinara. Ko tu laze nije ni bitno. Vazno je da trpi klub i naravno navijaci. Sad

Ја не знам каква је ситуација у Јувентусу, али код нас су ти спонзори добили места у управи, и самим тим добили су право да се мешају у управљање клубом.
Da, samo sto im je moc bila ogranicena i nisu mogli da se mesaju oko postavljanja Lekovica npr.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:Da, samo sto im je moc bila ogranicena i nisu mogli da se mesaju oko postavljanja Lekovica npr.
Ti bi dao vecu moc sponzorima koji nisu hteli da se otvore za 80.000 evra koje smo dugovali kao ratu za igraca? Hoce moc, ali ne daju pare. Ne ide to tako.
Videcemo sta ce Piksi uraditi povodom novih sponzora. Sigurno su nakon ovoga poslati odredjeni signali mogucim kandidatima, tj. postavljena su pravila igre, pa kome se isplati taj ce doci i odmah ce znati na cemu je. Takodje je jasno da su nam novi sponzori potrebni, pod hitno.
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:
Milos_cz Wrote:Da, samo sto im je moc bila ogranicena i nisu mogli da se mesaju oko postavljanja Lekovica npr.
Ti bi dao vecu moc sponzorima koji nisu hteli da se otvore za 80.000 evra koje smo dugovali kao ratu za igraca? Hoce moc, ali ne daju pare. Ne ide to tako.
Videcemo sta ce Piksi uraditi povodom novih sponzora. Sigurno su nakon ovoga poslati odredjeni signali mogucim kandidatima, tj. postavljena su pravila igre, pa kome se isplati taj ce doci i odmah ce znati na cemu je. Takodje je jasno da su nam novi sponzori potrebni, pod hitno.
Taman posla da bih im dao vise prava. Ja sam to njihovo nemesanje i video kao dobru stvar.
Ono sto sam rekao je bilo u funkciji odbrane Piksija bas od toga sto ti kazes. On im NIJE dao da odlucuju previse, bas zbog toga sto oni nisu nista korisno uradili.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Evo vidite sta se desi kad istupis iz UO onda "riknes" u avionu... :o

Ali APATINSKA PIVARA izgleda nastavlja saradnju

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.p...2006-05-16
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Quote:je.em ti ja "jake"sponzore koji nisu 1 dinar uplatili u zvezdinu kasu.

Da, ako su takvi sponzori onda i nije steta sto su dali ostavke i otisli. Meni je nekako najcudnija prica oko ovog Lekovica, sta li je on uradio tako dobro kao ministar i u FS !? Confusedeljak
Срце на терен ...
Quote:Meni je nekako najcudnija prica oko ovog Lekovica, sta li je on uradio tako dobro kao ministar i u FS !? Confusedeljak

Piksi veruje u njega, nije mu on dao to mesto jer ga voli vec zato sto je dobro radio. Meni se isto taj ne svidja ali ako ga je Piksi izabrao (u koga verujem) mislim da je to dobar potez.
www.politika.co.yu
Апатинска пивара остаје уз Звезду

У САОПШТЕЊУ петорице чланова Управног одбора Црвене звезде, који дефинитивно најављују прекид сарадње и пет угледних компанија са освајачем „дупле круне” поткрала се сасвим случајно и једна грешка.

Раде Свилар, како је речено, један од потписника прогласа није био у могућности да се изјашњава о свом случају, о чему су подробно писале све новине, јер се већ десет дана налази у Јужноафричкој Републици. Шта више, прошлог четвртка је доживео инфаркт у Јоханезбургу, где је и оперисан, а и даље се налази у болници.

Ако Свилар, заиста, напусти УО, то не значи да ће Апатинска пивара отказати учешће, јер не само што више није на њеном челу, него што и страни власници желе да и даље буду спонзор Црвене звезде.

Прича о одласку спонзора поприма сасвим другу димензију, ако се има на уму да су компаније, које напустају Звезду, обећале да ће инвестирати три милиона евра, а уплатиле су само око 250.000!? Да је испоштован договор, без обзира на разне притиске, шампион можда не би били приморан да прода Владимира Стојковића, а свакако би био поштеђен брукања у случају кашњења исплата Земуну. На страну што су одлазећи чланови УО на почетку сарадње истицали да се неће мешати у стручни део, одлазак и долазак играча. Многима се пред напад на Лигу шампиона, наравно, не свиђа продаја најперспективнијег голмана, понавља се неко прошло време, али другог излаза, у очајној финансијској ситуацији изгледа није било, јер спонзори нису превише издашни, а дугови стежу „омчу око врата”. Играчи морају од нечега да добију обећане награде за одличне резултате у минулој сезони.

Било како било, Звезда је остала без неколико чланова и спонзора, међу њима и компаније „Делта”, означене као највећег интересента за куповину Црвене звезде у случају да дође до приватизације. Био је то јак удар, сличан оном као кад би Владу напустило пет миистара, мада остаје да се види шта је бити са потписаним уговорима, односно хоће ли одлазећи спонзори до краја испунити обавезе. Отвара се питање и „Најкија”, који је требало да облачи црвено-беле у наредне три сезоне, јер се налази под контролом „Делте”.

Са друге стране, председнику Драгану Стојковићу ће лакнути, јер не би требало заборавити да су навијачи били против ширења утицаја „Делте”. Могуће је да ће овим први човек црвено-белих добити наклоност Делија, јер су се изјаловиле приче и нагађања да је дошао на Маракану како би Звезду продао Мирославу Мишковићу и извесним тајкунима.
[Image: pobednik.jpg]
Ja ne znam sta da mislim o svemu, sve su to mutne radnje. sa jedne strane, jaki sponzori koji nece da se otvore za 80 000 na ime rate za Stojkovica, a sa druge strane Piksi dovodi Lekica, za koga dugo nisam mogao da se setim ko je, dok mi cale nije rekao... Kao bivsem julovcu ne verujem mu ni malo... Koji ce mi on u Zvezdi....

Za Draska Petrovica potpisujem da je veliki zvezdas i da je posten, to garantujem glavom i zaista ne verujem da Telekom nije davao pare... ili ako vec nije, postoji veliki razlog zasto...

Ne znam sta da mislim, hajde da vidimo sta ce biti do kraja prelaznog roka, ali kako sada stvari stoje, posle odlaska Lukovica, Stojkovica, Zenge, 5 glavnih sponzora kao i najave skoro sigurnih odlazaka Zigica, Dudica i jos ponekih, mislim da ce LS i ove sezone ostati nedosanjan san....

Mada, da budem iskren, nekako sam ipak optimista da ce se nesto desiti i da ce se situacija srediti...
Meni se čini da je ovde sve jasno:
Pokupi se ekipa "sponzora" da "pomogne" sa obećanjem da se ne meša u rad kluba,onda "uvate" predsednika za jajca (pošto ne pumpaju obećanu lovu pa klub upadne u dugove) i on igra kako oni sviraju.

Ne znam ,ali mi se čini da je baš to bilo u pitanju sa prethodnikom,pa su pokušali na istu foru sa ovim sad,al' je isti to odma provalio i udario u galamu.

Ili možda grešim :zbunjen

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)