Threads: 7
Данило незгодна је ситуација, ни једна ни друга опција нису потпуно исправне, али мора да се гледа шта је у овом тренутку најбоље за Звезду, а не шта је морално исправно према појединцу. Сви твоји аргументи су на месту, али... тренер у клубу као што је Звезда не треба да буде неко ко ће фудбалерима објаснити како да трче, шутирају или шта ја знам... Све је у мотивацији...
Какав је мотиватор Бошко, и да ли може да буде добар мотиватор ако се нпр доведу неки познатији страни играчи? Не верујем... Сетите се Зенге, такав је нама потребан за ове наше фудбалере, да га гледају као бога, као шмекера... Пикси и управа имају своје бисере, али опет, две дупле круне за две године, враћени дугови, окупљени какви такви спонзори... Пустимо их да раде... Џају смо трпели 15 година. За крај прочитај Бокин пост поново, можда промениш мишљење...
Quote:Атмосфера у тиму је лоша. То је мој утисак који сам стекао непосредно посматрајући екипу. Мислим да ФК-у недостаје чврста рука, која ће увести неки ред и дисциплину, а опет умети да са играчима буде у добрим односима. Многи воде своју политику. Знам да се у протоколу за меч пријављује одговарајући број играча који ће се скидати, али ми није јасно зашто и поред повреда, неспремности и лоших партија ове сезоне. неки играчи јуче нису ни били на терену, а не знам да ли су били и на стадиону уопште...
1. Тришовић
2. Миладиновић
3. Георгијев...
Затим питам се зашто су Ђорђевић, Радивојевић и Тадеу седели на клупи док су други играчи славили. Ова тројица нису добили ни мајце са бројем освојених куп утакмица. Важно је да је Горан Негић обука ту уску мајцу преко одела и славио са играчима... Економ Стојан Милановић је добио медаљу :batine На крају су позвали и ову тројицу да узми медаље, али су се Тадеу и Ђорђевић повукли у рупе, након уручења трофеја...
Зашто Баста, Гај, Милијаш нису ни гледали утакмицу против Војводине у петак иако су виђени на стадиону?
Зашто Бурзановић почиње са клупе?
Зашто Јоксимовић има предност у односу на Бајалицу?
Threads: 2
Quote:Какав је мотиватор Бошко, и да ли може да буде добар мотиватор ако се нпр доведу неки познатији страни играчи? Не верујем... Сетите се Зенге, такав је нама потребан за ове наше фудбалере, да га гледају као бога, као шмекера... Пикси и управа имају своје бисере, али опет, две дупле круне за две године, враћени дугови, окупљени какви такви спонзори... Пустимо их да раде... Џају смо трпели 15 година.
Слажем се... Види се напредак, и то велики. Враћају се дугови, и ја се надам да ћемо у наредних пар година стати на ноге.
Зенгу не треба спомињати, Зенга је краљ namigivanje . Можда би Ђуровски могао да притисне мало играче, да их дисциплинско казни. Те набеђене шмекере мора некако да обуздају. Код Бошка ми се свиђа што убацује играче из омладинског погона: мог суграђанина Рељића, Николића... То је будућност Звезде. Бошку можемо замерити само недостатак искуства и то што код неких играча нема ауторитет. Да се разумемо, мени се ова игра Звезде свиђа... Нападамо, али зато и примамо доста голова. Ја сам за то да се пружи шанса Ђуровском, знаће он сигурно да је искористи.
Али ако ипак дође неки страни тренер, и продају пола овог тима,а доведу неке играче (баш добре играче) тим ће опет остати неуигран. Не знам, има ту много комбинација, много проблема.
Не бих само волео да служимо као топовско месо европским екипама.
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Threads: 61
Quote: Да се разумемо, мени се ова игра Звезде свиђа... Нападамо, али зато и примамо доста голова.
Знаш ли ти како би ми прошли у Европи са оваквом игром?
Као ови шабани из Хумске, било би петарди на све стране.
За нашу лигу је то ОК, али за Европу треба пуно тактичког знања.
Threads: 17
Ствар се свела на две ствари:
Да ли оставити Бошка и те екстра паре које би се уложиле за куповину тренера дати за куповину још пар играча верујући да би Бошко знао да укомпонује тим од нових играча међу којима ће бити и један део страних фудбалера,
или
довести страног тренера, купити и даље добре играче али не у већем броју јер Звезда нема баш толико пара у овом тренутку да купи и исти број играча као у горњем случају и да доведе новог тренера.
И у једном и у другом случају нема гаранције за улазак у ЛШ јер ако поново извучемо Милан или Арсенал биће много тешко да не кажем не могуће.
Threads: 1
Quote:Ствар се свела на две ствари:
Да ли оставити Бошка и те екстра паре које би се уложиле за куповину тренера дати за куповину још пар играча верујући да би Бошко знао да укомпонује тим од нових играча међу којима ће бити и један део страних фудбалера,
или
довести страног тренера, купити и даље добре играче али не у већем броју јер Звезда нема баш толико пара у овом тренутку да купи и исти број играча као у горњем случају и да доведе новог тренера.
И у једном и у другом случају нема гаранције за улазак у ЛШ јер ако поново извучемо Милан или Арсенал биће много тешко да не кажем не могуће.
Зато морамо да сачекамо и видимо шта ће да испане !
Јер како год да окренемо, ако не уђемо у ЛШ, би ће :"Е видите, није, ово, није оно, требало је ово или оно".
Лако је бити паметан " са закашњењем" !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 2
Quote:Danilo89 Wrote:Да се разумемо, мени се ова игра Звезде свиђа... Нападамо, али зато и примамо доста голова.
Знаш ли ти како би ми прошли у Европи са оваквом игром?
Као ови шабани из Хумске, било би петарди на све стране.
За нашу лигу је то ОК, али за Европу треба пуно тактичког знања.
У праву си... У потпуности се слажем са тобом!
Али није све у тренеру, наши играчи немају искуства у јаким такмичењима (част изузецима).
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Threads: 3
замолио бих све који сазнају да поставе тачно време одигравања утакмице са хајдуком ,извињавам се што скрећем са теме .
Threads: 3
Како сам ја чуо текма је у недељу а не у суботу... Ваљда померена зато што је дерби у баскету у суботу...
Threads: 76
Quote:замолио бих све који сазнају да поставе тачно време одигравања утакмице са хајдуком ,извињавам се што скрећем са теме .
Текма почиње у 18.15 а прослава (коју клуб организује) пола сата пре текме, дакле у 17.45.
Threads: 10
Да се не лажемо:
Овај тим је најлошији у последњих 5-6 година, игра је такође доста лоша, а Бошко је сасвим просечан тренер.Свака њему част, преузео је екипу у најтежем тренутку, опоравио тим, одбранио дуплу круну.Али то је више због тога што немамо конкуренцију у овој нашој лиги, и што су гробари у никад тежој ситуацији.Не верујем да би се то десило да је партизан јак као пре 2-3 сезоне.Бошко јесте велики Звездаш, али није довољно само бити Звездаш па сести на клупу тима који намерава да уђе у Лигу Шампиона.Нама треба тренер са искуством у ЛШ и ауторитетом, по могућству странац јер не видим ко би од ових наших могао да преузме.
Значи за следећу сезону:Довести новог тренера, Бошку понудити неку другу функцију у клубу, довести неколико квалитетних играча, задржати најбоље из ове садашње екипе, и молити Бога да опет не налетимо на неки ПСВ или Милан.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
|