Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ако ћемо о тактици, највећи је проблем што смо јако скоро променили формацију са 4-4-2 у 4-5-1 и ту се евидентно види да се наши играчи не сналазе. У средини је гужва-сударају се једни са другима, одбрана је панична и хаотична, а напад(нападач) јако лошег квалитета, који при недостатку добрих лопти(које нису његова кривица) себи не може да створи шансу(ех да је то Жигић...).
Формација 4-5-1 је тренутно формација коју форсирају најбољи светски тимови и тренери, то је јако добра формација кад зна да се одигра. Вероватно је Бајевић у договору са Пиксијем променио формацију да би имали целу полусезону да је уигравамо у такмичарским утакмицама, али то је подразумевало да се узимају бодови барем од Бежаније и сличних и да се не избламирамо на дербију. Није почело онако како су планирали, сад не знам шта ће да се деси, да ли ће наставити тај свој план или ће нешто мењати, видеће се већ у суботу у Петровграду.
Мислим да и селектирање тима показује да је план био 4-5-1, стварно имамо доста квалитетних везних играча, а у недостатку смо квалитетних нападача. Е сад дискутабилно је ко би ту требао да игра од играча, али морамо прво кренути од формације која се показала као јако лоше решење, па тек онда долазе на ред играчи.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Гај је ок играч,мада му се дешавају неки киксеви које би морао до квалификација за ЛШ да елиминише.
Не знам зашто се толико кука за Перовићем и Пуровићем.Први нас је доводио до лудила у првом делу сезоне док се није повредио,а други је промашио и Бога и оца ове сезоне...последњи у низу је промашај на дербију када је на празан гол шутирао преко пречке.
Мислим да се Кастиљо превише користи позади,а има одличан шут и не либи се да га користи као неки.Трајковић што пре на терен,бугарин напоље!
Што се напада тиче,мислим да ми објективно немамо ниједног ектра нападача који може увек да постигне гол.

И за крај моје је мишљење да Звезда не може у нашој лиги да игра са једним нападачем,не само зато што очигледно не зна да игра у тој формацији већ и због чињенице да се 90% тимова брани бункером,а он се тешко пробија са једним шпицем.Европа је друга прича и виши ниво.А играти дерби на Маракани са једним шпицем по мом мишљењу је срамота и не памтим да је иједан тренер то досада урадио.
Quote:Ђукић је урадио једну одличну ствар, ударио је квалитетан пресинг на наше задње везне и напао нас тамо где нисмо очекивали...то је наравно резултирало честим грешкама и потпуном пропашћу тактике, а то је довело до четири гола у нашој мрежи...
А у три лепе! Да сам и ја једном на истој страни као и Сима. Па како их бре није срамота да кажу да их је Партизан изненадио офанзивном игром?! И'те у пм. А шта сте очекивали? Бункер можда? Пресинг на задњим везним - јаој трагедије - па то се никад није десило у фудбалу, срам Ђукића. А нешто ми паде на памет - ау јесте, па они те вежбе пресинга имају скоро сваки дан. И шта сад?
Фудбалери катастрофа, али Симо мораш признати да је Бурзановић добро појачање, а и Короман може мнооого боље.
Ако буду озбиљно радили сваки дан, могу да постану одличан тим, а опет, ако не буду, или ако буде распродаја добрих играча, опет има да извисимо...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Слажем се са већином да Звезда треба да игра у формацији 442 без обзира на квалитетније играче средине терена, јер ако се неко сећа 90их година када смо играли са једним центарфором Ковачевић,Јовичић..није нам ишло како треба,онда са доласком муслина најзад почели са два шпица па су титуле дошле.. што се тиче одбране,ту су играчи спори превише да би се поставила нека пресинг игра,не знам овај Бајалица ако је бржи од Ћорђевића или Гаја, можда би га требало ставити. Што се тиче средине и напада и ту се слажем са овима изнад Трајковић је јесенас био један од главних играча сад га нема?,Перовића у игру,а Миловановића на клупу, Георгијева у свемир Smile,довести на лето центарфора.Још да додам да сам гледао снимке неких припремних утакмица, и сви су некако деловали уиграније, мотивисаније и физички спремнији,зашто нису тако агресивно ушли у овај меч :zbunjen
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Да Милоше, слажем се да је Бурзановић био једина светла тачка. Надам се да ово није само последица његовог почетног елана који би могао брзо да спласне у оваквом окружењу. Снимак нисам гледао, нисам имао живаца, оно што могу да кажем, а чини ми се да је већ неко приметио, је да везни ред апсолутно заболе да одигра у дефанзиви. Због катастрофалне игре везног реда, притисак на ионако лошу одбрану био је превелик и константан. Ни много бољи дефанзивци од ових наших не могу успешно да се бране без добре сарадње са везним редом. Десна страна у првом полувремену није постојала. Бајевић је изводио чувене експеримете замене места левог и десног везисте, али собзиром на њихов квалитет ни то није помогло. Кастиљо је такође направио пар почетничких грешака и то на нашој половини. Баста осим једног доброг пролаза апсолутно катастрофалан, бугарин већ стандардно, човек просто бежи од лопте и дуела. Короман има проблем психичке природе и треба да се лечи. Неко му је рекао да је звезда и да је важан и велики ауторитет, а овај изгледа поверовао у то. Ђокић потпуно немоћан, није он ни приближно играч тог калибра да може сам да се носи са противничком одбраном. Притом, увек дупетом окренут голу, милион фаулова у нападу. Миловановић је, од беса и немоћи, безумно јурио противничке играче по терену, ваљда у жељи да барем неког осакати ако ништа друго. Ако, барем је борбен. Увек се обрадујем кад видим Тришовића у тиму. Ваљда зато што знам да неће провести у игри више од 20 минута. Анђелковић као Форест Гамп. Пуровић, дечко у флуоресцентним копачкама, ваљда кад се ноћу пешке враћа кући ибарском магистралом да га не згази неки камион. Мада треба бити оптимиста. Биће боље, јер горе од овог не може. Ни Милољуб Остојић а можда ни Стане Караси.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Quote:Поставља се само једно питање. Да ли је Бајевић тренер каквог Звезда треба да има за ову нашу екипу коју имамо.

Nije. JeBes ti trenera koji protiv ovakve ekipe Partizana na svom stadionu, pred svojom publikom, na +12 poena (gde nema sta izgubiti) igra bunkercinu ko da mu je protivnik Celzi a ne sugavi Partizan. Na dva derbija koja nas je vodio mi smo se samo branili ko zadnje pi*ke. Umesto da je usao u utakmicu napadacki, hrabro, sa zeljom da dobijemo protivnika i odlepimo se na +15 on igra bunkercinu . Pa Bezanija, OFK, Vojvodina i Mladost Apatin koji na papiru imaju slabije ekipe od nas su igrali otvorenije protiv njih nego mi.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Невероватно! Уместо да је одиграла храбро,нападачки (без обзира на формацију,јер и 4-5-1 може да се одигра офанзивно,уколико средњи ред константно помаже нападу) Звезда је дала трансфузију креатури названој "вечити дерби". Да ли се ико сећа када је последњи пут на тзв. дербију било квалитетног фудбала? Па највећи дерби српског фудбала треба да играју два српска клуба а не Срби против угословена,чланова јсд. Ако не сад,зар за неку годину или две не могу да нам ривали буду српски клубови?Проблем су паре,али донеће се ваљда и тај фамозни закон о спорту да уведе бар мало реда. Ако Мишковић и њему слични представљају једини излаз за сада,покуповаће (ако већ нису) и све остале клубове по Србији па ће се по провереном рецепту нешто опрати а нешто и уложити у клубове. Радост југословена због ове победе која се може упоредити само са клинцима који по први пут у животу гледају порнић и замишљају сами себе у филму (као гробље које сада мисли да је реално 9:0 а не 4:2 за њих) довољно говори колики је комплекс у питању. За наше услове,овај тим Звезде је уз тренера који није мутави зихераш могао да уз нападачку игру и добру мотивацију и психолошку припрему реално добије гробље са нпр. 3:0 и на тај начин стави ад акта утакмице са онима који се после свега што се десило у задњих 50ак година поносе својим југословенством. Уместо тога,по принципу услуга за услугу,комплетна управа и стручни штаб Звезде препотентно омогућава Ђукићу да преко ноћи постане чудо од тренера,ваљда и због тога да би сутра и наше играче звао у репрезентацију?!? Превише је очигледно да је друга последица свега овог и о(п)станак двојице гробарских криминалаца у српском фудбалу (а вероватно и ван њега). Своје право лице један од њих је већ показао нападом на легенду Звезде,српског али и СФРЈ фудбала (док је та иста СФРЈ још постојала,не сад иако гробари заборављају да су били и остали титова и слобина црно бела армија). Толику мржњу према Звезди нису путем јавних медија исказали ни наше бивше комшије са којима смо до скоро били у рату. Победио је својевремено Звезду и тим славног Марадоне са 4:2 на истој Маракани,али Марадони није пало на памет да изјави како никад од Звезде неће изгубити. Зато претходну утакмицу тј. тзв. дерби треба схватити као меч који је изгубљен од страног клуба на свом терену, и у реваншу који ће уследити релативно брзо, ићи на победу која је реална - бар 3 гола разлике за нас на титовом стадиону. Само у том случају ће овај тим Звезде моћи да спере љагу са себе,свог стручног штаба и своје управе. У свим осталим случајевима од њих треба тражити одговорност и оставке. Ако се икада понови овакво издање Звезде против било кога и са било којим тимом, скандирање шампионима и подршка са трибине биће глупа и смешна,чист мазохизам. Нека изгубе од бољег од себе и 10:0,али нека се при том бар боре за макар 1 гол и треба их у том случају подржати. Да "феноменални и савршени гробари" нису грешили не би Звезда дала ни та 2 гола. Зато је рецепт релативно једноставан - треба користити туђе грешке уз што мање својих,баш као што је то лепо "објаснио" Ђукић нашем мутавом тренеру и његовим манекенским ведетама,част малобројним изузецима. Сваки тим има право на лош дан,али ове сезоне Звезда није играла маестрално ни кад је побеђивала, па су што се мене тиче сви кредити потрошени.
"И УЕФА КАЖЊАВА!?
УЕФА је одлучила да испаде навијача у националним првенствима узме у своје руке, па истражује нереде на трибинама током 128. вечитог дербија. Од ФСС ће бити затражен извештај, како због великог броја бакљи у терену, тако и због расистичких повика.
Подсетимо, Звезда је још под условном казном УЕФА".

Само нам још ово фали, да нас и ови из УЕФЕ казне. Замислите да нам саопште, да на јесен опет не играмо неку утакмицу на Мари, у ЛШ-а!! Sad :nene
Јебем им матер болесну, какве везе имају расистички узвици с нама?
А са Севера је једна (словима једна) бакља завршила у терену.
Јебеш тај фудбал! Јебеш те навијаче и та њихова правила која би да нам прописују... Пућиће све то једног дана и завршићемо више са свим тим срањима... Кретени! Не могу да верујем да ово може бити истина...који ђаво имају они да се петљају са нашим првенством?! Можда им је ово хвала зато што смо гласали за Платинија па да нам се човек одужи...
Све више желим да се ти богати клубови окупе сами око себе и да се играју у свом песку, а нас оставе да се бакћемо са онима који нису толико вредни да се са њима играју... Спремају они нас за ту неку утешну верзију Европске лиге за оне са јефтиним улазницама, а све више се и надам да ће до тога доћи... Бар би наша Звезда играла у нормалним условима фудбал, а не под сталном присмотром да ли ће неко и цигарету запалити на стадиону...јебали их прописи вашљиви...
Извињавам се на псовкама, али више су ми се смучили са тим њиховим правилима и глупостима...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)