02-19-2007, 09:00 PM
Е јебем их у термин, ја се надао да ће да буде око 19:00
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
02-19-2007, 09:00 PM
Е јебем их у термин, ја се надао да ће да буде око 19:00
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
02-19-2007, 11:37 PM
Мене је одушевио Бурзановић.Лик има дриблинг,контолу лопте али што је још важније има осећај за простор,враћа се назад.Играли смо отужно тог дана,али кад би шеф опростио Перовићу онај ексцес са припрема,имали би две велике радилице на терену.....
Бурза има потенцијала да постане наш битни фудбалер.
02-22-2007, 09:34 PM
22.02.2007
Против Чукаричког у Лав купу Црвена звезда ће у четвртини финала Лав купа Србије играти против друголигаша Чукаричког и то у гостима, 14. марта, одлучено је жребом који је данас обаљен у Шапцу. У случају да се утакмица заврши нерешено после 90 минута игре, одмах ће се изводити једанаестерци. ![]()
02-24-2007, 04:32 PM
Марш у пичку материну смрдљиву. Сад сам слушао преко радија пренос и никада више..ко даде посао овим гробарима да их слушам како славе, јебем ли му мајку мртву..Ми кад дадосмо гол само што нису плакали...Ено певају..Ћорава будалетина Анђић и неки нови гробарски кретен...
..кажу да причам много...
02-24-2007, 04:36 PM
Они и не преносе утакмицу, само мељу без везе и разлога.
А ѕа наше играче :zbunjen
02-24-2007, 05:08 PM
Бајевићу, човече, иди у Вележ. Па за 22 године колико памтим Звездине текме овакву бруку још не видех..4 комада на Мари од глодара..и то од најгорег партизановог тима у историји...
А што се преноса тиче, онакав ниво непрофесионализма је срамота невиђена и свако нормалан мора да се запита за који се курац плаћа претплата. Репортери, један ћорав, други глуп, а оба екстремно пристрасна...не преносе него навијају и пишу хвалоспеве гробарској игри и "препороду"...
..кажу да причам много...
02-24-2007, 05:52 PM
Сад сам дошао са дербија. Одавно онако срамотно нисмо играли. Као пичке. Дозволили смо да нас деца победе. Одбрану немамо. Гај се буквално шетао по терену, додавао гробарима лопте. Ђокић вечито окренут леђима голу. Короман неупотребљив у одбрани. Данас на терену нису били борци него обичне девојчице, и срамота ме је што су нам клинци одржали час фудбала. Дефинитивно је време да Бајевић оде јер мислим да је највећи кривац за бруку.
02-24-2007, 06:17 PM
Можда грешим, али Бајевић је једна обична кукавица. Он нема срца да постави нападачку тактику. Докле више да се бранимо против било кога и свакога. :bes
02-24-2007, 07:00 PM
Е па момци предлажем да се мало смире страсти дан-два, а дотле мали лоцк... За разлику од њих на терену ми смо заиста били добри, посебно последњих пола сата и на ту причу треба усмерити сву енергију...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-26-2007, 10:42 AM
Поново откључавам. Желим конструктивне уписе на форуму, ко буде псовао биће послат на клинику.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|