Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Још један податак у вези дебелог. С' обзиром да Пикси није хтео да каже за колико су дебелог увалили, на www.transfermarkt.de стоји да је Звезда инкасирала 750.000 евра. Е то је посао...... ;pljuga
Аууууууууу ако ти њима верујеш.....

могуће да ће то узети у јуну.а сада за позајмицу је могуће да су само избегли да му плате 100 000 евра за плату која му следује за пола године што је опет довољно
Обзиром да се и Бајевић сложио да се овај трансфер реализује, све ми се више чини да је најреалнија опција да ћемо цело пролеће гледати тим у коме ће бити само један класичан нападач. Ако се не варам, то је тактика 4-2-3-1 која је и на припремама била форсирана.
Quote:Још један податак у вези дебелог. С' обзиром да Пикси није хтео да каже за колико су дебелог увалили, на www.transfermarkt.de стоји да је Звезда инкасирала 750.000 евра. Е то је посао...... ;pljuga
Прво, на том сајту има најмање истине, друго, нем шансе да смо добили толике паре...научна фантастика.

@Пијанац
Изгледа да ћемо играти са једним нападачем, то ми изгледа као најбоља опција, пошто имамо доста квалитетних везних играча и не толики избор квалитетних нападача.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ја могу да причам само о ономе што прочитам. Е сада ако се том сајту генерално неверује то је друга ствар. На крају крајева није ни битно. Звезда сигурно није на губитку а то је вероватно и најбитније...
Quote: Звезда сигурно није на губитку а то је вероватно и најбитније...
Ни финансијски ни играчки што је најбитније.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ја бих само да напишем да утакмицу са Бежанијом играмо у Железнику. Ова информација је за људе сличне мени, а који су планирали су да запуцају на Нови Београд и прави Бежанијин стадион Big Grin .
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Prva inostrana zvezda u prolećnom delu šampionata trebalo bi da bude Blagoj Georgijev, reprezentativac Bugarske, koji je tokom jeseni igrao daleko ispod svojih mogućnosti, čuvajući noge, što je naišlo na žestoku kritiku Delija, koji su mu dali nadimak "maneken".
- Želim konačno da potvrdim kvalitet koji imam u dresu Crvene zvezde. Imao sam prošle jeseni dosta privatnih problema, a bolest oca skroz me je izbacila iz takmičarskog ritma. Verujem da će na proleće biti bolje. Hoću da odigram dobro i na leto, ako bude moguće, pronađem angažman u zapadnoj Evropi - izjavio je Blagoj Georgijev, koji veliku pažnju posvećuje svom izgledu, ima dugu kosu, religiozne tetovaže, minđuše i kožne narukvice.

:o :rofl

извор:Курир
Бежанија-Звезда 1-1! Шта рећи, само-фантастично навијање "Деија" и прелеп гол Бурзе.....
Резултат исти као и у првом делу сезоне,али рекао бих игра неупоредиво боља.Короман показао да ће бити велико појачање,Бурзановић такође.
Гол који смо примили не сме никада више да се понови,јер се онакви голови дају на кафеовом турниру а не у супер лиги.
Друго,Ђокић сувише одсечен од осталих,мислим да наши играчи баш и не разумеју шта значи играти одмах иза најистуренијег,а можда и ја грешим.
И на крају,не знам шта треба да се деси па да она смешна бугарска певачица добије место на клупи,а да поштену шансу добије Тадеу.
Да не заборавим и Ђорђевића који је такође коректно обавио посао...
Елем,дерби ће бити јако занимљив,а зезнуо се свако ко мисли да је већ сада све готово!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)