Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
""Звездин председник најављује јошједно појачање.
Не могу да кажем ништа конкретно,осим да се ради о
нападачу. Ш то се Коромана тиче, шансе су објективно мале"

Е, па сад протумачите, дали се ради само о Короману, или Короман плус неки нападач?! :zbunjen
Људи, има Бога!

Quote: Кривокапић иде на позајмицу
05.02.2007

До краја сезоне у Војводини

Радован Кривокапић је, као што је и било најављивано, напустио редове Црвене звезде, али каријеру неће наставити у Кореји, како је првобитно требало да буде.

Наш везни играч ће остатак сезоне провести на позајмици у новосадској Војводини из које је својевремено и дошао у Црвену звезду. Кривокапић није био у плановима стручног штаба за наставак сезоне па је удовољено његовој жељи да промени клуб како би имао већу минутажу.

Confusedampion
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
не би се пуно радовао јер то значи да га ето за 6 месеци опет у Звезди...Још 5 сати до краја прелазног рока ајмо пикси! :rofl
Заокружен прелазни рок

Последњег дана прелазног рока Фудбалски клуб Црвена звезда довео је и најзвучније појачање. Дугогодишњи репрезентативац Србије, Огњен Короман, постао је члан црвено-белих за које ће наступати као позајмљени играч енглеског Портсмута.

"Пресрећан сам што сам у Црвеној звезди и што ћу наредних седам месеци носити црвено-бели дрес. Овде сам да искуством, играма и понашањем помогнем младој звездиној екипи како на терену, тако и ван њега. Хвала свима који су учествовали у реализацији трансфера и надам се да ћу оправдати очекивања", рекао је у првом обраћању представницима медија Огњен Короман.

Кратком састанку присуствовали су и председник клуба Драган Стојковић, као и спортски менаџер, Стеван Стојановић.

"Оно што смо најавили у претходном периоду сада и потврђујемо. Огњен Короман је постао члан Црвене звезде. Дуго смо имали велику жељу да га ангажујемо и вратимо кући. У томе смо сада и успели. Црвена звезда ће са Огњеном Короманом бити, јача, моћнија и атрактивнија".

Одмах по завршетку импровизоване конференције за новинаре Огњен Короман је отишао у Фудбалски савез Београда где је озваничио сарадњу са Црвеном звездом. Короман ће за црвено-беле наступати као позајмљени играч до 31. августа ове године.

Званично представљање српској јавности новог играча Црвене звезде биће у уторак у 10 часова у просторијама Медиjа центра на стадиону Црвене звезде.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
криви је отишао,перовић се сјебао,короман дошао,бајалица такође.

прелазни рок добро одрађен и све похвале управи.морамо мало и да их хвалимо.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Нада последња умире.чекамо још једног играча Smile
Quote:Нада последња умире.чекамо још једног играча Smile

стално смо ми скмромни били Smile
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:криви је отишао
Претпостављам да већина у анкети на званичном сајту није приметила једну ситницу: "Да ли сте задовољни резултатима зимског прелазног рока Црвене звезде?" Не "појачањима".
Шта мислите зашто :finger ?
..baklje gore, pesma cigana...
Не знам чему више да се радујем, одласку Кривог или доласку Коромана ... Confusedampion

Браво Пикси, браво Управа!

Слободане, извини, у праву си. Само опуштено. ;pljuga
[Image: 35c0qqq.gif]
Без иоле претеривања, Дика и Пикси раде посао. Увек ћу да их критикујем када мислим да нису у праву али за ово свака част. Види се да Пикси има доста веза као и ауторитета и да се у ФК зна ко коси а ко воду носи. Наравно урађено је најбоље у складу са нашим финансијама које на жалост још увек нису велике. За нешто мање од 2 године урађен је лавовски посао и што се тиче дугова и што се тиче појачања.
Е сад ово сам рекао пре пар месеци а поновићу поново. Довођење играча на годину дана или на 6 месеци је дефинитивно почело да ме фрустрира. За Лигу Шампиона треба континуитет кога ми тренутно немамо. Ови играчи који су сада, у случају да Бајевић укомпонује све како треба, имају по мени знања да уђу у Лигу Шампиона али шта то вреди када ће ко зна који састав да крене у поход на ту лигу.
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)