Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
sa SC:

Zvezda angažuje Koromana?
04.02.2007 22:30

Ako se informacije iz kluba sa "Marakane" potvrde kao istinite, fudbalski reprezentativac Srbije Ognjen Koroman u ponedeljak bi trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Prema istim navodima, fudbaler Tereka koji se nalazi na pozajmici u Portsmutu, dogovorio se sa čelnicima Crvene Zvezde oko transfera na "Marakanu" gde bi u narednih šest meseci trebalo da igra kao pozajmljeni igrač.

Ognjen Koroman bi, saznaje Sportska centrala, u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor sa "crveno-belima" o pomenutoj polugodišnjoj saradnji, u utorak bi trebalo da usledi zvanična promocija, a na završetki mini-priprema srpske reprezentacije, koja se okuplja u Beogradu, u sredu bi zajedno sa ostalim Zvezdinim reprezentativcima krenuo put Kipra gde se priprema ekipa Dušana Bajevića.

Sa druge strane, dnevni sportski list "Sport" donosi vest o novom napadaču kog bi iz inostranstva trebalo da angažuje aktuelni šampion naše zemlje.

- U inostranstvu je, kratko je o tajanstvenom potencijanom pojačanju rekao za "Sport" prvi čovek Zvezde, Dragan Stojković, koji je na pitanje "da li je u pitanju naš čovek?" potom odgovorio: - Ne znam da li je naš. Sve što u ovom trenutku mogu da kažem to je da se radi o napadaču.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Писе и на Спортској централи да би као Короман сутра требо да потписе уговор са Звездом!
слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа! :batine

Ајд помози Боже, ако је то истина, направили су сјајан посао. :ruke
[Image: 35c0qqq.gif]
Quote:Sa druge strane, dnevni sportski list "Sport" donosi vest o novom napadaču kog bi iz inostranstva trebalo da angažuje aktuelni šampion naše zemlje.

- U inostranstvu je, kratko je o tajanstvenom potencijanom pojačanju rekao za "Sport" prvi čovek Zvezde, Dragan Stojković, koji je na pitanje "da li je u pitanju naš čovek?" potom odgovorio: - Ne znam da li je naš. Sve što u ovom trenutku mogu da kažem to je da se radi o napadaču.

О чему се овде ради? има ли каквих нових информација?
Короман потписује за Звезду до поноћи!

Прелазни рок у Србији се завршава у понедељак у поноћ, а репрезентативац Србије Огњен Короман до тада ће потписати уговор са Црвеном звездом, сазнаје МОНДО из добро обавештених извора!

Короман ће црвено-бели дрес носити до 31. августа, што значи да ће тренер Душан Бајевић моћи да рачуна на њега и у трећој рунди квалификација за Лигу шампиона - наравно, ако екипа до тада одради посао у складу са очекивањима.

Брзоноги Паљанин, који се већ неколико дана налази у Београду, на Маракану стиже из Портсмута, као позајмљени играч руског Терека.

Звезда ће енглеском премијерлигашу уплатити одређени новчани износ на име обештећења, али ће ту суму "вратити" када на лето добије од Терека део новца приликом поновног одласка Коромана у иностранство.

Практично, црвено-бели ће седам месеци имати на располагању провереног интернационалца, само за плату и премије!

Промоција дуго очекиваног појачања црвено-белих биће уприличена у уторак у клупском прес центру, а 28-годишњи фудбалер средине терена ће се дан-два касније на Кипру придружити новим саиграчима.

(МОНДО)
Quote:слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа! :batine

Док сам ја писо пост, то није писало, погледај разлику у времену између мог једног изпред и бице ти јасно ок!?
Quote:
Mikelandjelo Wrote:слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа! :batine

Док сам ја писо пост, то није писало, погледај разлику у времену између мог и једног изпред и бице ти јасно ок!?

Sry za offtopic!

Bas me zanima o kom napdau ce rec, da nece opet neki tipa Ailton!
Короман је потписао :ruke
Boze Piksi to nije napadac... :zbunjen Big Grin

Nikad mi nije dosta ovih transfera!

Svaka cast upravi.
Што се тиче зимског прелазног рока, одрађен је максимално, оведени су добри играчи, а нико значајан није отишао и имаћемо један од бољих тимова у последње време.
Ако би на лето урадили нешто слично, уз нешто повољнији жреб, ни ЛШ не би била далеко.
Али отом, потом...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)