Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Као да нису довољне досадашње грешке управе, па су сад неки почели да измишљају проблеме тамо гдје их нема.
Quote:Боље прво да се запитамо где су играчи из Омладинске школе... Сви они играчи (бивши омладинци цз) 81,82,83 и 84 годиште су продати, осим Басте и Миловановића, шта је са млађима од 85... Нема их. Где је Јагош Вуковић? И онај што га је Џаја одликовао пре 2-3 године и најавио као неког великог талента, имена не могу да се сетим. Какве резултате ЦЗ остварује у Омладинској лиги Србије?

А Рељић '89?
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Јагош је негде на позајмици, двојица-тројица су у Раду, Стојчев је у неком црногорском клубу. Већина Звездиних клинца прво иде на каљење (Видић, Ковачевић, Туторић, раније Југовић), а већина се никада и не врати.
Стање у омладиснкој школи не може да се поправи преко ноћи. Иста је пропадала читаву једну деценију, а ни данас немају нормалане терене за тренинг.
Срђан Максимовић је проглашен најбољим у Звездиној школи и у то време је био капитен кадета. Чини ми се да дечко има и швајцарско држављанство и да је овде дошло до неких "папиролошких" проблема, па је каријеру наставио у Швајцарској. Био је у тиму Јанг Бојса када су играли против нас, али није улазио у игру (бар ми се чини). Мислим да је баш то лето и прешао тамо.
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Боље прво да се запитамо где су играчи из Омладинске школе... Сви они играчи (бивши омладинци цз) 81,82,83 и 84 годиште су продати, осим Басте и Миловановића, шта је са млађима од 85... Нема их. Где је Јагош Вуковић? И онај што га је Џаја одликовао пре 2-3 године и најавио као неког великог талента, имена не могу да се сетим. Какве резултате ЦЗ остварује у Омладинској лиги Србије?

Кизо, ти играчи да вреде нечему па играли би у Звевзди. Сви знамо у каквом је стању наша млада школа, а то се преко ноћи не може променити.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Па какве везе има какве резултате остварују у лиги? Просто је немогуће да из једне генерације изађе 11 првотимаца. Не морају ни да играју ту лигу, а нека из сваке генерације изађе 1-2 добра играча (али стварно добра) и ја сам задовољан.
Од ових млађих играча који су продати нико ми неће недостајати. По мени сви су они достигли неки свој максимум који и није на највишем нивоу. Све и да су још 10 година остали сви из генерације 84` не верујем да би гледали ишта више од лошег прволигашког фудбала. Од ове генерације остали су Баста и Перовић који, по мени, имају од свих њих имају највеће шансе да још напредују и покажу нешто више (знам да се већина неће сложити за Перовића).
За разлику од свих ових талената, о којима смо слушали разне бајке, које је један тренер пуштао да играју на једној позициј, други на другој, трећи их слао на Уб, о тренутно актуелним младим играчима се не чује много, што не значи да не вреде (шта више мислим да су сада квалитетнији него када су ови старији дебитовали за 1.тим и да су бар 5 пута стабилније личности).
Владимир Богдановић константно игра у Смедереву (мислим да је 89`. Одиграо одлично на Маракани у првов делу).
У Раду на двојну играју Филип Ђорђевић, Јагош Вуковић и Ненад Срећковић, Ненад Томовић и Владан Милосављем (доведени из Рада пре 1-2 године), тамо је и Бајковић.
Миладиновић, Малиновић, Рељић и још пар омладинаца повремено раде са 1. тимом.
Доведено је пар клинаца 13-14 година. Управо та генерација важи за најталентованију на Маракани. И то што Пикси и луди Лека често одлазе на њихове тренинг није случајно.
Уз Максимоивића који је збрисао у Швајцарску, пре 2-3 године је Јеремић (важио за талента) отишао у Бенфику, а сада игра за неки наш нижеразредни клуб.
Сматрам да су резултати млађих категорије солидни. Лепо би било да Звезда има гомилу одличних терена, интернат и остале споредне ствари, али све то није основа за рађање добрих играча.
Quote:Neke spanske novine su objavile da je za naseg kapitena Dejana Milovanovica za intresovana Valensija.

Ovo samo lud covek moze da poveruje.
Quote:...međutim imena se u ovom trenutku na Marakani vešto kriju...

А можда и имена оних који одлазе ... Smile
Срце на терен ...
Pozdrav surba. Drago mi je da je neko dobro obavesten o nasim nizim kategorijama i samo nastavi ako ima jos nesto zanimljivo.

Sta znas o malom Milanu Prsu? Video sam da igra za kadetsku selekciju Srbije i da daje golove. Jel stvarno toliko dobar?

Rade Veljovic 86-to godiste, vazio za jednog od najboljih u generaciji koja je osvojila titulu u omladinskoj konkurenciji, gde je sad? Spic, levonog, jak kao bik...

Koje je godiste taj Malinovic? Ako se ne varam taj je dao grobarima 4 komada u utakmici koju su nasi dobili 5:1.

Inace, ono sto sam ja zapazio kad god se docepam Zurnala i bacim pogled na mladje kategorije je da grobari nisu vise toliko dominantni i da za razliku od proslih godina dobro guramo. Ispred jesu jos uvek, ali mi se cini da je razlika sve manja. Sta ti mislis?
Раде Вељовић игра за први тим Напретка и један је од најбољих играча у тиму. :ruke
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:
Nesho Wrote:Neke spanske novine su objavile da je za naseg kapitena Dejana Milovanovica za intresovana Valensija.

Ovo samo lud covek moze da poveruje.

Тешко да би и луд могао поверовати у тако нешто :rofl :rofl
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)