11-20-2006, 11:30 PM
Вратио се Аилтон!!! ;pljuga
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
11-20-2006, 11:30 PM
Вратио се Аилтон!!! ;pljuga
11-21-2006, 08:34 PM
Quote:Е јебао си им кеву за све паре! Још да си само то урадио на ћирилици..... па реци радомире брате мој, реееецццииииии ![]()
ttp://www.kristijangolubovic.net/
11-21-2006, 09:49 PM
Quote:Рашковић се није доказао? Скоро на свакој утакмици коју је играо је постигао гол. Знам да није неки квалитет, али је дечко сасвим ок. То што не игра, то је ствар тренера. Видећемо још. Пуровић је сасвим добар играч и треба га форсирати уз Ђокића у нападу. Sa dokazivanjem sam mislio na konstantne igre u prvom timu na duzi period. Kao dzoker je gotovo uvijek iskoristio sansu, ali jos nije izrastao iz te uloge. Nadam se da ce mu to poci za rukom i da ce postati nosilac igru u nasem napadu. Za sada medjutim definitivno nije.
11-22-2006, 11:25 AM
A da se otvori tema pod naslovom Sima fun club?
:rofl Treba pomenuti ali samo pomenuti dopadljivu igru Crvene Zvezde protiv više nego nejakog Zemuna.
NA MARSU AKO TREBA...F.C.R.S
11-22-2006, 12:47 PM
u Kuli je velika frka.Dzomba je isterao neke igrace iz busa pri povratku iz Apatina.Stancic i Stojanovic su se vratili u Zvezdu.Najverovatnije izlaze sa omladincima.To bi trebalo da bude mozda i overa titule iako je Kula uvek bila nezgodna.Odvratan stadion,uzas duva vetar
11-22-2006, 04:29 PM
Quote:Odvratan stadion,uzas duva vetar Samo da mi pobijedimo
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
11-22-2006, 06:08 PM
Quote:goku Wrote:Odvratan stadion,uzas duva vetar Da,to i ja kazem.Nije nesto preterano ruzan.Ali pored kanal pa uzasno duva vetar stalno.I uvek tamo igramo kad je hladno sem onda kad je bilo 2:2
11-22-2006, 06:27 PM
Quote:i onda kad je bilo 0:1, sto su utakmice iz zadnje dve godine.Nesho Wrote:goku Wrote:Odvratan stadion,uzas duva vetar a stadion uopste nije los za navijanje, da nije mozda bolje na Vozdovcu ili u Apatinu... kad malo pogledam jedan od boljih mi je stadiona,ima stolice,mi smo iza gola,podignuta tribina, tik uz teren ima mesta,gde ces bolje
11-22-2006, 07:18 PM
Quote: Ne znam,mene strasno nervira.Mozda zato sto bas i ne prolazimo najbolje tamo.Tad kad je bilo 0:1 nije znacilo nista.
11-23-2006, 02:05 AM
Ko sve stiže na Marakanu u januaru?
Od Dragan Štikovac | Postavljeno Juče | Domaći Fudbal , Meridijan Prva Liga | Ocena: Već krajem letnjeg prelaznog roka špekulisalo se naveliko koji će sve igrači pojačati šampiona države, Crvenu zvezdu, na zimu, a kako se transfer sezona i januar bliži, tako je glasina i špekulacija sve više. Kako je najavljeno, štoper OFK Beograda, Miloš Bajalica, po mnogima među najboljim defanzivcima naše lige, zameniće u odbrani crveno-belih Milana Biševca koji odlazi u francuski Lans. Njegovim stopama trebao bi da pođe i klupski drug sa Karaburme, Aleksandar Kolarov, koji će pojačati levi bok šampiona. Desna strana tima trebala bi da bude još jača ukoliko se ostvari transfer Antonija Rukavine, beka Bežanije, koji je jednom nogom na Marakani. Pantić bi na ovaj način imao adekvatnu zamenu, dok bi Basta uvek mogao da igra u veznom redu. Još jedan igrač Bežanije mogao bi među crveno-bele. Ako je verovati pojedinim izvorima, napadač Dejan Damjanović bi trebao da pojača konkurenciju u napadu, gde su crveno-beli imali najviše problema sa povredama i suspenzijama fudbalera. Aktuelan je, kao i letos, polu-špic podgoričke Budućnosti, Igor Burzanović, koji svojim kvalitetima svakako zaslužuje dres kluba iz Ljutice Bogdana. Pored pomenutih pojačanja iz domaće lige, postoji interesovanje za nekoliko stranih igrača, međutim imena se u ovom trenutku na Marakani vešto kriju. Videćemo koliko još dugo... |
« Next Oldest | Next Newest »
|