Threads: 17
Pa zato sto je navikao da pocinje svaku tekmu bez obzira kako je igrao na prosloj. Umislio je da je sada veliki faktor u timu i da mu nema ravnog. Ja isto pocinjem da sumnjam u Bajevica sve vise. Imam utisak da nema veliki autoritet medju igracima i da pored toga nikako ne moze da se uklopi u sredinu u koju je dosao. Jebote Zenga se u ovom periodu prosle godine ponasao kao da je poceo da brani u Zvezdi... Toliko o privikavanju sto se tice Bajevica:o
Threads: 0
Quote:Ja isto pocinjem da sumnjam u Bajevica sve vise. Imam utisak da nema veliki autoritet medju igracima i da pored toga nikako ne moze da se uklopi u sredinu u koju je dosao. Jebote Zenga se u ovom periodu prosle godine ponasao kao da je poceo da brani u Zvezdi...
Bajević ima veliki autoritet u Evropi, a ne kod nekih klinaca koji ne znaju da igraju fudbal, što je slučaj sa našim igračima. Na kraju krajeva ne može da se uporedi tim koji je imao Zenga sa timom koji trenutno ima Bajević. Bajević je na pripremama imao jedan tim, a na početku sezone potpuno drugi. Ne treba u njemu sada tražiti krivca. U ovoj situaciji u kojoj se nalazimo teško da bi nam pomogao i Kapelo. Mada, ruku na srce, možda je kriza u našem fudbalu, koja vlada poslednjih godina, baš ove godine dostigla vrhunac. Što se vidi u igri Zvezde, našeg rivala, Zemuna, Vojvodine,... klubova koji imaju veliko ime i koji ne smiju sebi dozvoliti banalne rezultate protiv nekih dojuče nižerazrednih klubova.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 0
Svi koji su se u zivotu iole aktivno bavili sportom razumece me. Jedno je kad ti za trenera imas pametnog,iskusnog coveka koji u detalj zna sport kojim se bavis(Bajevic)-tada ukoliko si kvalitetan pruzis svoje mogucnosti i rezultat mora da dodje,cist profesionalizam.
Medjutim druga je stvar kad za trenera imas autoritet koji postujes i koji cenis ali istovremeno ga dozivljavas i kao druga i kao motivatora i kao coveka koji ce na poverenje,emociju i prijateljstvo izgurati stvar i od prosecnih pojedinaca kakve mi imamo napraviti slozan tim koji ima duh.
Prvom je mana jer ne zna da uradi ovo sto zna drugi(Zenga), a ovaj drugi opet moze lako od gomile dobrih igraca da napravi raspalu bandu koja ne moze nista da ucini.Mi trenutno imamo trenera koji zna da radi sa dobrim igracima,a mi takve nemamo,to je cela sustina,niti je Bajevic los trener niti ovi igraju tako lose zato sto su gori od nekih prethodnih vec jednostavno nemamo dobar sklop na relaciji igraci-trener
Threads: 17
Nesho i jovicn,
slazem se ja sa vama generalno. Mislim da je situacija sigurno slozenija nego sto izgleda.
1) Tacno je da Bajevic nije kriv kada je izgubio ceo tim. Zato postoje uigravanja i pripreme koji ovaj sadasnji tim nije imao.
Medjutim ako je zelja svih u klubu da se udje i igra u ligi sampiona onda stvari trebaju da pocnu danas da se planiraju ili sutra. Za nedelju dana ce vec biti kasno a da ne govorim sledeceg leta kada prodamo jos par igraca, kupimo jos par drugih i onda sve ispocetka bez uigravanja.
2) Ne mozes da se necemu nadas u Evropi kada svake godine menjas i dovodis novog trenera. Pa nije lako ni tim igracima koji kako se naviknu na jednog trenera, moraju ubrzo da se navikavaju na drugog.
3) Zeleo bih da vidim da Pixi stavi na sto plan i program rada kao i ciljeve kluba u takmicenjima u narednih recimo 5 godina. Zelim da se ima jasan plan kako, gde i kada. Ovako, svi zelimo jedno ali se nista ne radi na tome da se to nesto postigne.
Ovo su sada samo neke stvari ali ima ih jos mnogo kao sto rekoh na pocetku ovog posta tipa dugovi, selektiranje igraca itd....
Threads: 12
Purovic je dobio jak udarac u glavu i nalazi se u besvesnom stanju - neka mu je sa srecom!
0-0, 18. minut
PS Eh kad bi napravili petogodisnji plan - gde bi nam kraj bio...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 12
1-0 za Mokru Goru!!! 25 minut. Haos - kako su igrali, apsolutno zasluzeno gube od Mokre Gore - Bajevic ce srcku da dobije. Uzgred buudi receno, ne moze Bajevic da bude kriv sto ovi nasi gube od treceligasa.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 2
Браво Срби. Бајевићу носи се у Вележ доста си нам помагао. Водиш резервни тим..е мој мајмуне..
Али ако треба да испаднемо, нека то буде данас.
Србија изнад свега!
..кажу да причам много...
1-1 Бајевићу срећан пут у :
Threads: 61
Quote:Uzgred buudi receno, ne moze Bajevic da bude kriv sto ovi nasi gube od treceligasa.
А ко је крив, да нисмо можда ја или ти?
Водимо 2-1 и бранимо се и рукама и ногама. Мокра гора пропустила је чист зицер (празан гол). Европска Звезда, јеботе европска Звезда.
П.С. Теши ме помисао да је ово можда намештено.
|