09-28-2006, 09:21 PM
![[Image: redstarzf5.gif]](http://img294.imageshack.us/img294/5690/redstarzf5.gif)
![[Image: ultras01xm6.gif]](http://img508.imageshack.us/img508/4451/ultras01xm6.gif)
![[Image: banner3pi3.jpg]](http://img508.imageshack.us/img508/6033/banner3pi3.jpg)
![[Image: delijehj6.gif]](http://img178.imageshack.us/img178/4815/delijehj6.gif)
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
09-29-2006, 07:06 AM
Bajević: "Ostajem u Zvezdi"
Iako se u poslednjih nekoliko dana nagađalo da će Dušan Bajević napustiti zvezdu odmah posle utakmice sa Slovanom, on je ponovo odbacio tu mogućnost. "To nije moj stil. Ja iz Zvezde neću otići, osim ako ne dobijem otkaz. To pitanje se uvek postavlja kada je teška situacija u klubu. Bio sam protiv prodaje igrača u toku sezone. Nikada u životu nisam radio u takvim uslovima. Igrači su bili borbeni, ali postoji strah kod njih na početku svake utakmice. Odigraćemo utakmicu domaćeg prvenstva, posle čega je pauza od 14 dana i to će biti vreme da se razmišlja kako ćemo dalje da radimo", rekao je Bajević. Bajević smatra da je rani gol bio preveliki šok za domaći tim. "Veoma je teško igrati kada se primi gol u prvom minutu. Da nam je priznat regularan gol Ailtona, situacija bi bila znatno drugačija. Sve vreme smo jurili nešto što nismo bili u stanju da postignemo". ![]() ![]() ![]() ![]()
09-29-2006, 07:26 AM
Сад можете да коментаришете синоћну утакмицу.
Добро размислите шта ћете написати, све глупости ће одмах бити санкционисане...
09-29-2006, 07:36 AM
Quote:on MORA da ide !!! sve ovo sto sam napisao mislim i sada. svako od nas/vas koji misli da Piksi i Dika moze da promeni situaciju posle Dzaje samo posle 1,5 sezone grdno se vara.Mislim da uopste nije bilo fer sto ste sinoc prozivali Piksija,njegovu zenu itd itd. Samo da kazem da cemo da naj...mo ako danas ili uskoro Piksi ode.TO NIKAKO NE SME DA SE DESI. Nemojte da padate na fore novinarske sto ce sada da urade sve i svasta da blate NASU Zvezdu i NASE ljude koji vode NAS klub. Bajevic je druga prica.On nista nije pokazao do sada ali se setite kako je pocelo sa Zengom i kako smo isto svi ovde bili poprilicno protiv njega.Da ne pricamo kako su ga novinari docekali i ispratili.Isto se desava i Bajevicu. Glavu gore i idemo dalje. ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE !!! ZAR NIJE TAKO???
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
09-29-2006, 08:22 AM
cazzo, sve receno kako treba rec po rec, mada bi mi bilo zao da ode Bajevic, on je ipak dobar trener, mada mu je citav tim pred nosom rasprodat pa je dva puta kreto od nule, sve u svemu ima nade, glavu gore, zvezda se voli i kad neide dobro.
i delije jebemo najzrelije...
09-29-2006, 08:39 AM
Пантић и Перовић не могу бити играчи Црвене Звезде. Пантић је синоћ био толико очајан да ти се стомак преврне. Перовић је тек посебна прича! Он лопту више и не пипа десном ногом! Играч средине терена који не зна да игра десном ногом. Три контре Либереца су синоћ била последица његовог петљања и губљења лопте! Он хитно мора да напусти клуб. Бишебац се одлично показао, али он иде у децембру и тада опет спадамо само на Гаја који игра одлично.
Трајковић на клупи? Хитно бих тражио одговор зашто? Играч са више жеље и квалитета од многих. Аилтон је синоћ показао да игра добар фудбал и да може боље. Први гол му је поништен иако нема офсајда, а други је одлично дао. Касније се обрукао у оној шанси када је пуцао преко гола, али мислим да ће нам итекако вадити напад ове сезоне. Пуровић и Милијаш. Да ли је синоћ било споријих људи? Имам утисак као да туку по две пакле цигарета дневно, а да су им плућа величине песнице. Невероватно спори рефлекси и трчање. Ђокић када је у средини напада и нешто можда може да уради, али када га набију уз аут линију онда пропаст, није он за убацивање, дриблање...он је шпиц који чека лопту. Анђелковић је добро одиграо када је ушао. Миловановић као капитен мора играти много боље. Ранђеловић? У каријери је он имао киксева, али овај му је најјачи до сада, јебига од њега смо и навикли да са времена на време прими овако глуп гол...касније бранио Бишевац, али мислим да Либерецу више и није било стало да нам ували још који гол... Тим који имамо није толико лош, али се морају вршити неке ротације на релацији терен-клупа. Такође морају се много боље уиграти и за почетак спустити лопту на земљу јер тешко је погодити Жигића пошто је у Сантандеру. Очекује се повратак Басте, Тришовића и Тадеуа који су повређени или болесни... У сваком случају сада знамо да Бајевић остаје и да нам је остало домаће првенство и куп и то нам не сме измаћи... Што се тиче пљувања управе то се могло очекивати после свега што се десило крајем августа и почетком септембра када је отишло пар играча и када се на то додају одласци на крају претходне сезоне. Једноставно нема се више стрпљења да се пре свега слушају лажи. Пикси мора почети да говори истину и да говори какви су тренутно прави планови са Звездом (продаја, Европа, стадион и све остало), а не да маже очи у нади да ће га резултати покрити па када се деси овако нешто све приче падају у воду.
09-29-2006, 11:20 AM
О синоћној утакмици се има мало шта паметно за рећи што није већ речено али погледајте састав од прије годину дана (можда мало више):
-----------------------------Ранђеловић------------------------------ Баста-----------Бишевац-------------Дудић-------------Луковић Јанковић-----------Ковачевић----------Миловановић-----Ђокај --------------------------Жигић--------Пантелић--------------------- Од ових 11 играча продано их је 8, не рачунајући ту Стојковића, Ђорђевића (играче који су били у првих 11) и осталу боранију(Мудринића, да Силву, Драмана) Ово се једноставно морало десити, небитно какве замјене доводиш, јер за само годину дана продати 11 играча, који су били ако не у првих 11 онда у првих 16, значи све само не планску продају. Тим се не купује, тим се ствара, а Звезда га тренутно нема. Либерец је логичан слијед овакве политике клуба.
09-29-2006, 11:21 AM
Ako Bajevic ostane i ako je istina da je odbio Grke da kapa dole i nek nastavi zapoceto. Mozda je on picka ali ko zna ko bi dosao poslije njega. Kad se samo sjetim ko je sve vodio Zvezdu u zadnje vrijeme. Ovde neki zale za zengom,pa i meni je bilo krivo,ali je majmun otisao zbog para kojih ionako ima i ispao nevidjena picka. A sto se tice uprave treba im staviti do znanja da mi zelimo da se vratimo na staze stare slave mada sam ja i za sada zadovoljan radom nove ako cemo i ove godine uzeti titulu. 2 titule za 2 godine,naravno racunam da cemo uzeti ovo prvenstvo,malo li je. Piksi se zajebao,prodao je sve sto je mogao i ocekujem da se javno zbog toga izvini navijacima,a bajevic se nije snasao u tim govnima u koje ga je ovaj doveo. poz
09-29-2006, 12:00 PM
Posle najteze noci po meni od kako pratim Zvezdu(jedino ispadanje od Ekerena mi je teze palo),dobro je sto sinoc nisam bio u prilici da napisem sta osecam prema svim bednicima koji mi godinama unistavaju snove da cu jednoga dana gledati pravi fudbal na Mari(Dzaja,Piksi) sve su ti to ista govna,zabole njih qrac sto mi stvarno zivimo za Zvezdu i sto nam je srce odavno otislo....
Ne zelim da pljujem po Piksiju niti sam ga sinoc pljuvao ali jedno mora da se KONACNO SHVATI-NISMO OVCE I NEMOJTE NAS VISE ZAVLACITI VASIM PLANOVIMA KOJI U SUSTINI I NE POSTOJE,DAJTE POSLE SVEGA BAREM SAOPSTITE TU ISTINU KAKVA GOD DA JE...DOSTA JE BILO LAZNIH OBECANJA,TAJNIH TRANSFERA,I SKRIVANJA PRLJAVOG VESA ..... @nebitno Jedan od realnih postova....
09-29-2006, 01:08 PM
Vidim da se pise ovde da je Gaj odigrao odlicno,a negde sam procitao da je posle njegove "katastrofalne" greske primljen prvi gol,pa me zanima jel stvarno on pogresio ili sta?
|
« Next Oldest | Next Newest »
|