Threads: 12
Quote:Ово је стварно срамота!
Гору игру Звезде нисам скоро гледао! Нису уопсте уиграни!Срамота! Колико сам ја видео, они се нису уопсте ни оптерећивали много тиме сто губе и сто не могу да приђу голу...Већи део сусрета смо се бранили...
Оваквом игром можемо само да кажемо ЗБОГОМ Европи!
Тако је то када се распорда читав тим... 
Sta reci osim da cemo morati da se uzdamo u cudo u revansu... Opet ce odbrana morati da ne primi gol - ta je nada prosli put trajala 15ak minuta, koliko mi se cini. Jedno je sigurno - u sledecoj cemo odigrati bolje, jer od ovoga gore ne moze.
PS Gde ste bre gledali utakmicu???
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 0
Ja stvarno ne znam da li ima mesta optimizmu posle vecerasnje igre i pokazanog zalaganja,borbenosti,zelje...
Mec smo inace gledali na RTS-u,e sad to sto si ti u Danskoj...
Threads: 2
Znam da ce sada svi oni sto su hvalili Piksija opet da ga pljuju ali ovo je realnost ekipe koja nije imala 2 treninga zajedno a da ne spominjem to da li uopste imamo kvaliteta......Jos posle Borca iz Banja Luke rekao sam da od pridoslica ne treba ocekivati puno narucito na pocetku ali ovome se stvarno nisam nadao.....Sada malo o igracima:Randjel-opet ostavio odlican utisak,Tutoric-spor,spor i spor u sustini ni Joksim ne bi bio gori-OCEKUJEM DA POSLE OVOGA NECE BITI LIKOVA KOJI CE NA OSNOVU PROCITANA DVA CLANKA(verovatno iz kurira) PRICATI O NJEGOVIM KVALITETIMA I TOME KAKO NEMA BRIGE KADA BISKE ODE JER DA COVEK I MALO VREDI TREBACE MU JOS 2 SEZONE DA STEKNE NEKO ISKUSTVO A TADA CE BITI PRODAT...Georgijev-bugarska picka kao i protiv Milana ocaj ali najvise me nervira sto nece da potrci...Biske-dobar ali nesto se i on kurci,Pantic u odbrani rupa ali barem je trcao,Trisovic-nista,PEROVIC-AKO KOGA TREBA POSEBNO ODRATI OD BATINA PA TA PIZDA SELJACKA I PROTIV BAZELA ISTO SAM SVE A DJOKIC I PUROVIC USAMLJENI CEKAJU DA IM SE SMILUJE I DODA LOPTU...Milovanovic-standardan,cekam tu zimu i njegov odlazak,Milijas-solidan ubedljivo najbolji na sredini,Tadeu-covek trci bori se i za njega Bajevic uvek treba da napravi mesta u timu,Purovic -bolji od Ailtona i mnogo opasniji i ako je drvo,Djokic-covek treba da igra ali samo u nasoj ligi,Debeli nista ne znam sta mozemo ocekivati od njega i u buducnosti definitivno covek manje na terenu.....
Posle svega opet kazem ako je ove sezone cilj bio vracanje dugova onda ok a ako i po cenu ispadanja vec sada mi nismo vratili dugove onda nemam reci....
Threads: 3
очај...Не зна се ко је био гори на терену.Странци су се чак више залагали свака част једино Тадеу остали заиста нису се ни потрудили да нешто ураде Тадеу се бар колико толико залагао.Тешко да можемо да прођемо баш тешко...
Threads: 9
мрзим лековића али му свака част за изјаву коју је дао после текме.
између осталог је рекао да су од београђана данас најбољи били навијачи звездини.
Пикси је многооо љут и рекао је да ће имати разговоре са фудбалерима јер морају да знају који дрес носе .
То волим да чујем !!!!!
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Necu da kritikujem,smao bih da pohvalim Randjelovica,ovaj covjek nas je spasio od katastrofe u Milanu i sada u Ceskoj.Bog da mi dusu prosto sto sam toliko sumnjao u njega posle odlaska Stojkovica.On je definitivno nase najvece pojacanje ove sezone.Nadam se da ce samo nastaviti ovako da brani...a i da ce u sledecim susretima imati sto manje posla
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
Threads: 5
Quote:Milijas-solidan ubedljivo najbolji na sredini
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Стварно се трудио и много трчао :rofl :rofl :rofl :rofl
Ako nista, sad bar vidimo da ne treba zaliti za LS jer tamo i ne pripadamo. Da smo slucajno i usli u LS bili bi vreca za nabijanje jer nemamo ni igru, ni kvalitet. Tuzno... ako Bajevic ne moze da ih uigra, ja zaista ne znam ko moze.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Threads: 3
Quote:мрзим лековића али му свака част за изјаву коју је дао после текме.
између осталог је рекао да су од београђана данас најбољи били навијачи звездини.
Пикси је многооо љут и рекао је да ће имати разговоре са фудбалерима јер морају да знају који дрес носе .
То волим да чујем !!!!!
Ma to je standard, svi su kao ljuti ovo ono, pa to je i normalno! A Piksi nema razloga da bude ljut jer je prodao sve sto je valjalo i sad se kao on ljuti! Pa eto ljutim se i ja na njega, ali sta to kome znaci!
Quote:мрзим лековића али му свака част за изјаву коју је дао после текме.
То волим да чујем !!!!!
Pa bas to i ne volim bas da cujem...To znaci da je izgubljen mec i to na najgori nacin, bez zalaganja, sto nam se danas desilo...To mi daje nadu da cemo u revansu odigrati za klasu bolje, sto je dovoljno za prolaz.