Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Један цитат из данашње штампе:

Quote:Kastiljo je dodao da mu je cilj igranje u italijanskoj ili španskoj ligi i da će do njega stići preko dresa bivšeg evropskog prvaka. Ekvadorski mediji pišu da će vezni fudbaler Nacionala Zvezdi biti pozajmljen do 31. decembra ove godine, a da će potom, verovatno, otići u neki od klubova iz Zapadne Evrope.

Ma јебо би му ја маму одма'...
Па јел потписао на 2 године ил је позајмљен ?
U Politici je stajalo, da je potpisao na 2 godine.
Ma potpisao na dve godine, to stoji i na zvanicnom sajtu! Pustite novine...
Ja podržavam dovođenje igrača iz inostranstva barem znamo da su došli da igraju za lovu a ne ko ove naše pizdice kao vole navijači i igrali bi za dž.a u stvarnosti ih zabole za Zvezdu.
Kastiljo i Ailton su dobri igrači kako će igrati videćemo ali u svakom slučaju bolje oni nego neki novi Spalević,Krivookapić,Mudrinić...
To je to Pjer. Vole navijace, ulizuju se svakome u guzicu, a cim dodje prva ponuda iz inostranstva, oni pokupe prnje i odu! Ja im to ne zamjeram, samo mi se muci, kad citam njihove nebuloze! Sve i jedan igrac Zvezde, koji je prodan, je mogao da kaze, da on zeli ostati u Zvezdi. U takvom slucaju ga Pixi i Dika sigurno ne bi mogli prodati. Ovako, znamo kako je zavrsilo. Osim toga, mozemo biti sretni, da dodju stranci u ovu nasu jadnu ligu, makar malo nesto atrakcije. Jos kad bi - sto je najvaznije - i dobro igrali, e onda je to samo za pozdraviti.
Најсјајнији пример таквог понашања је Дејан Станковић..Никад нећу заборавити његову изјаву- "никуд ја не идем", када су му Делије на једном мечу викали "Деки остани", након чега је за два дана потписао уговор са жабарима. И после тога му Север и дан данас скандира?! За мене је био и остао увлакачки смрад. Делија сунцокрет. Да је у партизану био би већи гробар од бјеке.
Жигићу част, он је за мене пример одмерености и поштеног и професионалног односа према клубу и публици. Један од ретких.

И због свега тога ни мало ми не сметају страни најамници у Звезди-напротив, ту су бар чиста посла.
..кажу да причам много...
Quote:Да али у Челзију су већином из ЕУ (можда троје ван ЕУ) а код нас ниједан Sad

Да ли неко тачно зна да ли и у нашој лиги постоји неко правило о страним играчима?
Nema nikakvog pravila o strancima kod nas.Pravilo za igrace van EU vazi samo za nacionalna prvenstva i njih odredjuju nacionalni savezi,npr. kvota u Spaniji je 3 stranca.U evropskim takmicenjima nema takvih pravila.Mada ce za koju godinu biti uspostavljena nova po kojima ce svaka ekipa morati da ima odredjeni broj igraca iz svoje zemlje,i odredjeni broj igraca poniklih u klubu.Tako da se ne bi desilo slucaj kao sa Arsenalom da u finalu lige sampiona,imaju jednog engelza i 10 stranaca.
Quote:-----------------------Ранђеловић---------------------------------

Пантић---------Бишевац---------------Гај---------------Тришовић

Баста--------Kастиљо-------------Георгијев--------Милијаш

--------------------Ђокић------------Аилтон------------------------

Клупа:Радивојевић,Пуровић,Туторић,Миловановић,Перовић,Тадеу,Јоксимовић

Тако ће одприлике изгледати екипа сада...

nije lose.

samo jos perovica i joksimovica negde da uvalimo i onda imam nade.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
[Image: IMG_7695ailton.jpg]

Број на дресу - 33

Бразилски интернационалац Аилтон представљен је данас као ново појачање Црвене звезде. Искусни бразилски нападач је уговор са Црвеном звездом потписао на две године и према речима Драгана Стојковића, председника Црвене звезде, његовим доласком комплетирана је екипа за ову годину.

"Довели смо велико појачање. Задовољство ми је што смо довели играча екстра класе који ће сигурно допринети квалитету целог тима. Трудили смо се да све одласке играча надоместимо на прави начин и успели смо у својим намерама, на задовољство свих звездаша. Верујем да ће сви уживати у играма Аилтона који има право наступа одмах. Када ће бити у тиму, зависи од тренера", рекао је први човек Црвене звезде.

[Image: IMG_7760ailton.jpg]

Аилтон представљен на Маракани
01.09.2006

Број на дресу - 33

Бразилски интернационалац Аилтон представљен је данас као ново појачање Црвене звезде. Искусни бразилски нападач је уговор са Црвеном звездом потписао на две године и према речима Драгана Стојковића, председника Црвене звезде, његовим доласком комплетирана је екипа за ову годину.

"Довели смо велико појачање. Задовољство ми је што смо довели играча екстра класе који ће сигурно допринети квалитету целог тима. Трудили смо се да све одласке играча надоместимо на прави начин и успели смо у својим намерама, на задовољство свих звездаша. Верујем да ће сви уживати у играма Аилтона који има право наступа одмах. Када ће бити у тиму, зависи од тренера", рекао је први човек Црвене звезде.

Бразилски ас каже да је за његов долазак у Црвену звезду пресудила жеља да доживи ново искуство и нове изазове.

"Знао сам да је Црвена звезда велики клуб и доста тога сам чуо о њој од српских играча у Немачкој. Жеља ми је да поновим добре игре из периода док сам био у Бундеслиги и освојим неки трофеј. За мене ће ово бити ново искуство и изазов. Један од разлога због којих сам дошао је и сјајна атмосфера на стадиону Црвене звезде у шта сам се уверио гледајући неки од вечитих дербија", изјавио је Аилтон који је имао и понуде из других клубова.

"У претходном периоду сам тренирао индивидуално и сигурно је да нисам у пуној форми. Желим што пре да се прикључим екипи и почнем са тренинзима како бих заиграио што пре. Зато не могу ни да обећам колико ћу дати голова у овој сезони", рекао је Бразилац који ће првих недеља свог боравка у Београду бити сам, а затим ће му се придружити супруга и деца који живе у Мексику

[Image: IMG_7734ailton.jpg]

Лична карта:

Аилтон Гонсалвеш да Силва
рођен 19. јула 1973. у Могеиро
Висина: 177 цм
Тежина: 74 кг
Каријера: Ипаранга, Интернасионал, Мођи Мирим, Санта Круз, Гуарани, УНАМ (Мексико), Вердер, Шалке, Бешикташ, Хамбургер

To je to браћо... Сад нека играју тај фудбал Smile
[Image: IMG_7760ailton.jpg]

Ко певач, јеботе Big Grin
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)