Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Један цитат из данашње штампе:

Quote:Kastiljo je dodao da mu je cilj igranje u italijanskoj ili španskoj ligi i da će do njega stići preko dresa bivšeg evropskog prvaka. Ekvadorski mediji pišu da će vezni fudbaler Nacionala Zvezdi biti pozajmljen do 31. decembra ove godine, a da će potom, verovatno, otići u neki od klubova iz Zapadne Evrope.

Ma јебо би му ја маму одма'...
Quote:Један цитат из данашње штампе:

Quote:Kastiljo je dodao da mu je cilj igranje u italijanskoj ili španskoj ligi i da će do njega stići preko dresa bivšeg evropskog prvaka. Ekvadorski mediji pišu da će vezni fudbaler Nacionala Zvezdi biti pozajmljen do 31. decembra ove godine, a da će potom, verovatno, otići u neki od klubova iz Zapadne Evrope.

Ma јебо би му ја маму одма'...

Genijalan post, nema sta!

Inace, Castillo je potpisao ugovor na 2 godine.
Djole u potpunosti se slazem sa tvojim sastavom, pa cak i sa rezervnom klupom, samo sto sumnjam da ce Milijas igrati, na tom mesatu ce siburno sad igrati Perovic...... :boks Sad :bes
[quote="UK_Nikola"]Ma brate ja sam zadovoljan i ako jos dovedu ovog malog Burzanovica do jaja.

I ja sam zadnjih dana Pixiju jebo sve po spisku ali covek se trudi. Dali smo Dzaji vise od 10 godina dajte Pixiju barem 3.

Za razliku od Dzaje, Pixi je nasljedio dosta duga. Kako su ljudi iz sada vec starih sponzora CZ rekli na pocetku sezone, Zvezdin dug je oko 8,9 Mio. € (ne 7,7 Mio € kako se je predpostavljalo). Nekako se to mora da vrati, a uz to jos dolaze i aktuelni troskovi. Ako se uzme u obzir, da Zvezda nije ni u boljim vremenima mogla da zadrzi najbolje igrace kada dodje jedna dobra ponuda, onda se Pixiju nema sta zamjerati. Jeste da je radikalno, sto je radio ili sta radi, ali on makar kako-tako i reinvestira u ekipu, dok je Dzaja dovodio totalne anonimce!

Da li ce Pixi i Dika na kraju uspjeti, to ce ostati da se vidi.
не заборавите пре 4-5 година као бомбу прелазног рока смо доводили Попова,Станчића итд...
i Orahovca, Spalevica itd...

Na to sam bas mislio! Sta god Pixi da radio, bice ili jeste kritikovan. Ali kad se malo bolje razmisli, toliko los posao on ne radi.
Ђоле, Тришовић колико ја знам није леви бек, више је оријентисан ка нападу по левој страни, дакле ту може да игра он а никако Милијаш... Милијашево место нажалост заузеће Еквадорац, на том месту бивши Земунац је најбољи и стога ми није јасно што се довео Кастиљо а наш талентован човек ће грејати клупу... Мало је рано за прогнозе састава... Видећемо колико су ови људи спремни да заиграју одмах, већ у Чачку... А с обзиром да имамо сада 5-6 странаца питање је прво колико њих може да игра у нашем првенству, а онда колико у Европи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Koliko stranaca igra u Celziju i Arsenalu pa svi mogu da igraju u Evropi. Sa tim necemo imati problema.
Kastiljo je, koliko sam shvatila, tip igraca kao Kovacevic - rovokopac. Pre svega mu je cilj da razgradjuje protivnicke napade, a verujem da je bolji od Nenada u napadu (to i nije toliko tesko). Milijas jeste igrac koji najvise moze da pruzi u samoj sredini terena, ali je razliciti tip igraca u odnosu na Kovacevica/Kastilja. On je taj koji ce pomoci u odbrani, ali ce pre svega biti zaduzen za organizovanje napada, prihvatanje lopte od odbrane i povezivanje odbrane sa sredinom terena - nesto kao Mladenovic.
..baklje gore, pesma cigana...
Да али у Челзију су већином из ЕУ (можда троје ван ЕУ) а код нас ниједан Sad

Да ли неко тачно зна да ли и у нашој лиги постоји неко правило о страним играчима?

Јесу Милијаш и Кастиљо различити тип играча, али играју на истом месту, то је непобитно... А с обзиром да је Милијаш само код Зенге играо колико треба и чак и тада не баш на свом месту нисмо ни могли да видимо да ли и он има те "ровокопачке" способности... А чини ми се да има...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ako bude dobar, igrace, ako ne...

Mozda bi mogao igrati na Milovanovicevom mjestu, ovaj nije ove sezone puno pokazao - makar ne do sada.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)