Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ма... Узећемо ми титулу, у то не сумњам, далеко је плеј оф... Појачаћемо се до тад...
Али шта за Либерец?? Па даље??
Quote:
Pijanac Wrote:http://www.fc-redstar.net/newscontent.as...6&News=616

"Прелазни рок траје до четвртка у пноћ и све је могуће. Можда се деси нешто доста важно што ће обрадовати све навијаче Црвене звезде", загонетно је рекао Стојковић захваливши се Жигићу и Ковачевићу на свему што су пружили у дресу нашег клуба.

До ког четвртка?

Onog sutrasnjeg Smile
пазите реално ми немамо конкурента у нашој лиги и сигуран да ћемо је освојити јер ко може да нам одузме титулу код нас,нико...Само шта ћемо са европом,опет има негде да се обрукамо јер није европа за стварање новог тима...Звезда је ове године узела око 15 милиона сигурно што од продаје играча,што од спонзора итд. мислим да је то довољно да изађемо из дуга и да у наредне 2-3 године не продајемо најбоље играче и да доведемо пристојна појачања у супротном Sad
Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?
Ако не будете сутра, сви овде, скакали од среће, онда...
...нам не преостаје ништа друго, осим да скачемо уз "here we go" (али у председниковом офису).
[Image: pobednik.jpg]
Pametan je ovaj Piksi. Pre neki dan se hvalio kako je uspeo da dovede cak i jednog reprezentativca. U medjuvremenu su otisla TROJICA !

PS. Ljudi, ovo je isti govor kao i posle prodaje Lukovica, Stojkovica, Dramana, Dudica...
Quote:Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?
Продаји Басте !
Quote:Баш ме занима чиме бисмо могли до краја сутрашњег дана да се обрадујемо?
Знам ја шта је у питању.Продаја Кривокапића и Јоксимовића.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Quote:Kako Sportska centrala saznaje, u redove našeg prvaka će posle ovih transfera a do sutrašnjeg isteka prelaznog roka - stići jedan od učesnika ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. Uskoro opširnije, ostanite uz vaš omiljeni sportski sajt!

Evo to je sa sportske centrala.

Ja nagadjam da je Danijel Ljuboja.
РоЛаНдињо :rofl
Iako se ne može smatrati "bombom" koju je najavljivao predsednik Dragan Stojković, novi stranac koji dolazi u redove Crvene zvezde svakako predstavlja interesantno pojačanje.

Reprezentativac Ekvadora Segundo Alehandro Kastijo (24) biće novi igrač Crvene zvezde, javili su ekvadorski mediji.

Menadžer igrača, Horhe Gerero, potvrdio je da će Kastijo doći u redove "crveno-belih" na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju za otkup njegovog ugovora.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)