Threads: 5
Читам Журнал ја данас и стигнем до предпоследње стране и одбојке. Пише тамо наши изгубили бла бла бла, кад оно видим да у ружичастом правоугаонику на дну пише насе одбојкаше су пратили Славолјуб Муслин, тренер Локомотиве и Стеван Стојановић. Па ви видите...
Threads: 0
Ne verujem da ima nesto od toga......nego pogledajte vi ovo:
Bisevac u Lens-u !!
Nakon utakmice LS protiv AC Milan-a, solidna partija Zvezdinog defanzivca Milana Bisevca je okončala prelazak Srpskog reprezentativca (23 godine) u redove Francuskog prvoligasa RC Lens. Kako L'Equipe najavljuje Bisevac bi trebai doputivati ovog četvrtka u Lens da potpise ugovor. Transfer iznosi oko 2.5 miliona €.
Danasnja vest iz Francuskog sportskog dnevnika. Izgleda da nam ne gine zadnja linija Joksa-Ibrahim!
Ako neko zna dobro francuski, neka prevede kako valja, ali mislim da je to, to!!
„24/08/2006
Foot - Transferts : Un défenseur serbe à Lens
La prestation du défenseur international serbe Milan Bisevac mardi avec l'Etoile Rouge de Belgrade face au Milan AC (1-2) en 3e tour préliminaire de la Ligue des champions a fini de convaincre les dirigeants lensois de le faire venir dans le Nord. Selon L'Equipe de jeudi, će jeune (il aura 23 ans le 31 août) défenseur central, titualire avec la sélection serbe, sera jeudi à Lens et devrait s'engager avec les Sang et Or. Le montant du transfert est estimé à 2,5 millions d'euros.”
Threads: 3
Где си ово прочитао за Бишевца ?
Не знам шта да кажем.... не би ме зачудило !
Threads: 2
Ahahahaha. Da sam na Bajevicevom mestu, podneo bih ostavku onog trenutka kad bi Bishevac otishao. Ako se to desi Pixyju vise nista necu verovati. Pa samo od ulaznica je sad mrdno milku evra.
Mada za utehu ostaje dobri stari Kostur Tima:
Pratite i dalje avanture Kostur-Time nedeljom i subotom, samo na terenima Meridijan
Super Lige!
..кажу да причам много...
Jedino za tranfer Jankovica smo sigurni jer je on to licno potvrdio(sto cenim),nije zaobilazio i proseravao se-rekao je odmah posle tekme da odlazi(da je otisao) i cao.Samo mene druga stvar muci,a to je sledece,ako su ove druge glasine tacne onda je to uzas.A zasto,evo zasto,to mi sve smrdi na onu pedersku foru kojom igraci uslovljavaju upravu.I cini mi se kao da je bio dogovor sa pojedincima(naravno najboljim pojedincima) da ukoliko se ZVEZDA plasira u LS oni ce ostati i obnoviti postojece ugovore,a ako ispadne(kao sto se desilo)onda dovidjenja i prijatno prihvatamo ponude stranaca,a vi kako cete dalje i sta cete ko vas jebe.Ne zelim da tvrdim da je ovako-ovo su moje zle pretpostavke ali sve zvuci ka tome.Cim smo ispali iz LS krenulo je osipanje ekipe-prvi je Jankovic,videcemo ko je sledeci.
Iskreno se nadam da to sve nije ovako i da su ovo moja proseravanja,ali ako je tako onda to stvarno nije fer ni prema ZVEZDI ni prema nama... ;pljuga
A ti sa kosturom mislis da se bajevica nista nepita? Otisao je Jankovic, kazi mi koji je drugi otisao?