Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Trisovic in :

Prvak naše zemlje u fudbalu traži novo rešenje na poziciji levog beka i ako je verovati dobro obaveštenim izvorima na putu je da ga pronađe u inostranstvu.

Glavni kandidat da preuzme to mesto od “v.d” levog beka Marka Perovića je novopečeni reprzentativac Aleksandar Trišović.

Trišović ima ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, ali kako je klub od zimus u konstatnim problemima sa finansijama, moguće je da će dva kluba pronaći zajednički interes u njegovom preseljenju na "Marakanu".

Miladinovic out :

Prvotimac Crvene Zvezde koji nije bio u prvom planu kod Ratka Dostanića, Valtera Zenge, a status mu se nije promenio ni dolaskom Dušana Bajevića na kormilo tima, na putu je da pronađe angažman u inostranstvu.

Mladi štoper crveno-belih Bojan Miladinović nalazi se u Belgiji gde će proći probni period u tamošnjem prvoligašu Briselu
Quote:Pricali vi sta hocete i mislili sta hocete ali meni se Jankovic svidja kao igrac-vrlo je lucidan ima potez ima talenat ima mladost,a sa godinama ce ga proci bubice zbog kojih ga mnogi ne vole
Годинама смо чекали да прођу такве бубице и Бранка Бошковића. Па кад су га прошле и кад је коначно почео да игра на висини свог талента потписао је за ПСЖ.
Quote:Znam Babovica iz vidjenja, decko mrzi Zvezdu tako da ne nosi uopste crveno, ne jede paradajz, papriku, i ostalo... on da igra u Zvezdi? :rofl

...a imao je problema sa glodarima kad je prosle godine nosio crvene kopacke... Smile U svakom slucaju, bolje sto nije dosao, nije neki kvalitet a zalio bi se kada ne igra...
Quote:Trisovic in :

Prvak naše zemlje u fudbalu traži novo rešenje na poziciji levog beka i ako je verovati dobro obaveštenim izvorima na putu je da ga pronađe u inostranstvu.

Glavni kandidat da preuzme to mesto od “v.d” levog beka Marka Perovića je novopečeni reprzentativac Aleksandar Trišović.

Trišović ima ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, ali kako je klub od zimus u konstatnim problemima sa finansijama, moguće je da će dva kluba pronaći zajednički interes u njegovom preseljenju na "Marakanu".

Nije mi ovo najjasnije posto koliko ja znam, po igrama u mladoj repki, Trisovic je levo krilo a ne bek i veoma je ofanzivan. Ako njega stave na beka, to ce opet da bude krpljenje. U svakom slucaju, bio bih zadovoljan ako Triske dodje jer mislim da ima mesta za njega u ovom timu i to u veznom redu, bio bi jako ubojit po levoj strani i slao dosta upotrebljivih centarsuteva ka Zigi, a to je ono sto nam nedostaje! Steta sto ako dodje nece imati pravo da igra sa Milanom na Marakani.
Nije mi jasno zasto Andjelkovic ne dobija sansu, dosta toga pozitivnog je receno o njemu na ovom sajtu.
Quote: Steta sto ako dodje nece imati pravo da igra sa Milanom na Marakani.

Ma nema veze , registrovace ga za grupu LS , kad prodjemo Milan Confusedampion
Quote:Nije mi jasno zasto Andjelkovic ne dobija sansu, dosta toga pozitivnog je receno o njemu na ovom sajtu.

Pa u tome i jeste stvar, sto se ne pita ovaj sajt, vec Dusko Bajevic...Iako se i ja ne slazem recimo sa drzanjem Djokica ili Milijasa na klupi, ali ipak je bolje da Bajevic odlucuje, a ne mi sa sajta ili nedaj Boze neko iz Uprave Big Grin
Dobro je da su ljudi iz kluba,prvenstveno Bajevic shvatili da forsiranje Perovica na poziciji beka jednostavno ne ide.Iskren da budem meni u pocetku to i nije zvucalo kao losa ideja i ucinilo mi se da bi Marko to mogao,ali evidentno je da ne moze.Perovic je jedan kreativan igrac sredine terena i tako se i ponasa,jednostavno mi se ne cini da bi on ikada mogao da postane bek.Izgleda da kao da je navikao da uvek ima neko iza njega da ga pokrije i zato iza sebe ostavlja vrlo opasne rupe.
Sto se tice Trisovica ne zelim preterano da komentarisem jer ga nisam bas gledao puno puta.Ali i dalje smatram da bi prvenstveno trebao pruziti priliku Andjelkovicu koji je u par tekmi na kraju prosle sezone pokazao da bi mogao izvanredno da zameni Acu Lukovica.I i dalje tvrdim da bi uz adekvatan rad on mnogo vise pruzio na tom mestu od Perovica.Takodje mislim da bi sa pojacanjima trebalo da dodje kraj,jer sam uveren da je dovodjenje igraca u ovom delu prelaznog roka(pred kraj) vrlo opasno i da moze da poremeti atmosferu u timu. ;pljuga

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Туторић, Јоксимовић, Ковачевић, Перовић, Јанковић, Георгијев, Ђокић, Жигић

3' минут, и даље 0:0
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Неко моје запажање да је Анђелковић дефинитивно бољи избор од Перовића по тој левој страни имао је пар доста добрих потеза али у принципу вечерас је цео тим лоше одиграо...Георгијеву недостаје нешто да би био још бољи све он екстра уради предрибла али сјебе на крају.Милијаш по мени мора да игра у првом тиму а не да улази са клупе...Ђокић је исто лоше одиграо мада је на њим направљен пенал Смедеревци су се доста бунили али нисам видео да ли је стварно био прекршај или не.Жигић на моменте је показивао какв је играч али није чини ми се у форми...Има 10-так дана до текме са Миланом надам се да ће за то време Звезда бити још уигранија,одморнија и у бољој форми.
Quote:Неко моје запажање да је Анђелковић дефинитивно бољи избор од Перовића по тој левој страни имао је пар доста добрих потеза

Дефинитивнио.
Анђелковић је једини добитак из ове утакмице, остало је за заборав.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)