Threads: 17
Kao da se samo on pita?
On nema nista protiv? Budala...
Moze jedino u Jedinstvu sa Uba da igra. Zvezda je previse veliki i dobar klub za njega.
Threads: 3
ne bi voleo da ga dovedu pa makar ne znam sta da se desi...ne treba nam.
Threads: 2
Ma neka dodje jer i onako nece kostati ni dinara a imamo dosta mesta na tribinama pa moze da pravi drustvo Mudrom,Joksimu,Krivom i ostalim bolidima a ako stvarno nesto vredi kasnije ga mozemo i unovciti cisto za nove wc solje na Mari....
Threads: 1
Ja sam stvarno bez komentara. Cuo sam da mozda ide u OFK nama ne znam da li treba ali ako su vec nove wc solje prioritet onda neka dodje :rofl :rofl :rofl :rofl
Threads: 0
Quote:Ma neka dodje jer i onako nece kostati ni dinara a imamo dosta mesta na tribinama pa moze da pravi drustvo Mudrom,Joksimu,Krivom i ostalim bolidima a ako stvarno nesto vredi kasnije ga mozemo i unovciti cisto za nove wc solje na Mari....
Фора је у томе што не вреди,већ је татин син(син власника Верано моторса,годинама спонзор партизана),па је зато уопште добио прилику да игра,а наравно наши ''објективни'' новинари,међу којима и Никола Симић су га сматрали новим асом партизана,тра,ла,ла,ла,будућом звездом српског фудбала,тра,ла,ла,ла.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 0
Nikako nam ne treba taj tatin sin , koji glumi ludilo jos od mladjih kategorija ( kao najbolji je) . Zvezda je preveliki klub za njega , pojeo bi ga mrak ovde
Threads: 164
Znam Babovica iz vidjenja, decko mrzi Zvezdu tako da ne nosi uopste crveno, ne jede paradajz, papriku, i ostalo... on da igra u Zvezdi? :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 18
Threads: 1
Nije valjda Piksi toliko prolupao da dovodi grobarski otpad?
Threads: 83
А у чувеном "високотиражном" дневном листу курир (данашњи број) вест да Радоњић стиже у Звезду!!!
Која су ово ложења... Шта ће нам бре они...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "