07-27-2006, 12:18 AM
Jebem ti Milan.otkud sad on u ls?
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
07-27-2006, 12:18 AM
Jebem ti Milan.otkud sad on u ls?
07-27-2006, 12:35 AM
UEFA ovih dana ima hitan sastanak povodom optuzenih talijanskih klubova i njihovog statusa u Evropi. Ako se setimo sudbine Olimpika iz MArseja 1993. kada je bio suspendovan zbog namestanja JEDNE utamice u domacem sampionatu, da se naslutiti da Milanu nece biti dozvoljeno takmicenje u Evropi ove godine. Olimpik je tada cak bio prvak Evrope i nisu mu dali sansu da brani titulu, tako da sam gotovo siguran da se ni Milan nece tek tako provuci. Isto tako, nebi bilo fer prema Palermu koji bi u slucaju suspendije Milaneza uskocio u 3. kolo kvalifikacija.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
07-27-2006, 09:17 AM
kazu na B92 da dolazi Ibrahim Gaj...prenose info iz Sporta...
do kraja nedelje
07-27-2006, 11:13 AM
Vreme je vec da dođe neko. A sta je sad sa oni Ekvadorcem dali ce da kupo obojicu ili?
07-27-2006, 11:33 AM
Quote:kazu na B92 da dolazi Ibrahim Gaj...prenose info iz Sporta... Ustvari ima veliki naslov "GEJ U CRVENOJ ZVEZDI". Mos' misliti kako sam se istripovao ![]()
07-27-2006, 11:36 AM
Namerno sam sacekao da svi ispisu sve sto imaju pa da ja kazem nesto. Iskreno mogu da kazem da je igra Zvezde bila i vese nego ocekivana, videlo se iz aviona da cemo igrati na 0 u Korku, po mogucstvu da damo gol, tako je i bilo. Ranjdjelovic sasvim solidan uhvatio je sve sto je mogao; Pantic zna solidan u prvom poluvremenu u drugom nije imao snage bio je umoran; Joksa bolji nego sto sam mislio morao je da pokriva levu stranu, da pomogne Perovicu; Bisevac odlican nije imao standardne kikseve svaki dan je sve bolji ima sansu da bude kao Vidic; Perovic u napadu onako u odbrani nikako, trerba mu 20 meceva da bi se privikao na tu poziciju i naucio kako se to radi, pitanje je da li mi imako vremena da to cekamo; Kovacevic isti onaj od prosle godine; Milovanovic solidan nije to toliko lose kao sto mi vidimo; Basta i njemu kao i Perovicu treba nekih 20 meceva da bi mogli da se priviknu na tu poziciju; Georgijev solidan mozda smo ocekivali malo vise od njega; Jankovic je Jankovic imace kao prosle godine utakmice na kojima igra odlicno a imace i utakmice za zaborav, da li ce to Bajevic da trpi ne znam; Zigic koliko je mogao uradio je nista pametno nisu vidli od njega ovi slini skauti i menadzeri sem par intervencija u odbrani; Milijas spor, spor, spor i samo spor, zna fudbal ali spor...; Djokic se borio kao i obicno ali bez uspeha.
Ocekujem bolje na Mari, ocekujem otvorenu tekmu sa obe strane, mozda vise golova, ali ovo je sve ocekivano ali bolje nego prosle godine u isto vreme. P.S. Mozda bi svoj pogled na tekmu mogao da da North Side 011
07-27-2006, 11:47 AM
Цела вест са Б92
Quote:"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi! Хвала Богу, бар једно нормално појачање ;pivo
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
07-27-2006, 03:46 PM
Quote:Хвала Богу, бар једно нормално појачање A georgijev je sta? Za one koji se kace za Novotnog i njegov prelazak u Dinamo, Georgijev je bolje pojacanje i bolji igrac nego novotni. O 3 miliona evra i da ne govorim.
07-27-2006, 04:52 PM
Ranđelović - solidan
Pantić - moče proći, ali treba još dokazivanja Perović - imao je par grešaka, ali sve su svemu nije loše Biševac - excellent Joksimović - još jednom dokazao da je taraba Basta - gde on igra? Vratite čoveka na beka Janković - prilično izgubljen po boku Kovačević - po starom Milovanović - smetali su mu saigrači Georgijev - dosta slabo, ali jedan od retkih koji je napadao Žigić - dibidus, ne može on sam ostali neprimetni Ne sviđa mi se ova formacija, ovako ne može ![]()
07-27-2006, 05:23 PM
Ranđelović - dobar, siguran, vidi se da je iskusan golman... jos par utakmica i zaboravicemo na Stojkovicev odlazak
Pantić - prijatno iznenadjenje, s obzirom da je novajlija momak uopste nije lose odigrao Perović - neko treba da mu kaze da igra BEKA i da to podrazumeva probijanje LEVE STRANE i centarsut LEVOM NOGOM, a ne konstantno zabijanje prema sredini terena...Biševac - odlican, samo da ne kiksa kao pre Joksimović - solidan, s obzirom da se od njega puno ni ne ocekuje Basta - potpuno izgubljen u srednjem redu, on izgleda mora nazad na beka Janković - po sistemu vruce-hladno, juce - hladno Kovačević - kao terijer, ponekad preagresivan sa nepotrebnim faulima Milovanović - nije pokazao nista, po meni Milijas zasluzuje mesto u prvih 11 pre njega Georgijev - nije mnogo juce pokazao ali se vidi da je extra igrac Žigić - nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu, potpuno odsecen Djokic - mozda bi se sansa trebala ipak ukazati Purovicu... djole se trudi, ali nikako nesto konkretno da uradi...
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|