07-26-2006, 06:33 AM
Quote:Prodat je najperspektivniji golman u drzavi za nekih 2,5-3 miliona eura,zatim najbolji bek za 3,5 miliona.Onda prvi igrac odbrane iz prosle sezone ne znam cifru ali eto nek je 400 000 e,ne treba zaboraviti ni Dramana,Mladenovica,Pantelica i Djokaja,pa sponzorstvo od tojote,pa sad Nike 1,2 miliona eura.Ajde kad se to sve sabere nek izadje 10 miliona,ali to je minimum.I treba imati u vidu da i Zigic sigurno odlazi.
Sto se tice pridoslica tu je Bugarin kojem nije otkupljen ugovor vec je na pozajmici tako da nije neka nenormalna suma,Suzuki je dosao kao slobodan igrac,onaj golman takodje nije ni igrao pola godine,Pantic,Djokic i Andjelkovic tesko da u placeni nesto puno vise od 1 miliona eura.Milijas recimo 500 000,za Tadeija isto mislim da je bez obestecenja.Za njih sve tesko da se moze navuci 4 miliona.Dakle razlika je za sada bez Zigica oko 6 miliona eura.Sta je sa tim parama?Da li je odluceno da se otplati dug ili sta vec.....? :zbunjen
Nije mi jasno zasto ne obelodane finansijske transakcije ako vec legalno posluju i nema kradja i malverzacija u klubu.
Cao Joco!
malkice si previse digao dobitak:
Za Stojkovica se je govorilo da smo dobili izmedju "samo" 2 i 2,5 Mio. €.
Za Lukovica smo dobili tacno 3 Mio (ne 3,5), a iznos cijelog transfera je bio 6 Mio. €.
Za Dramana smo dobili 100.000 €.
Za Pantelica dobivamo u tri rate po 500.000 €, dakle sve ukupno 1,5 Mio. €.
Koliko smo dobili za Dudica, Mladenovica i Djokaja ne znam, mada novac od ovog zadnjeg je sigurno vec potrosen, napr. na Georgieva, a Pantic, Djokic i Andjelkovic, kao sto si i sam tacno naveo, nisu bili dzaba. Kazes da je Georgiev posudjen, je li to tacno? Koliko ja (ne) znam, on je kupljen, ali 50% na njemu valjda drzi jos uvijek Slavija, jer je nama inace bio preskup.
A sto se tice ovog bosanskog mulca sto se javlja, ako nemas sta pametnog da kazes i ne javljaj se! Reci mi i jednog napadaca njegove klase, koji trenutno ima na Balkanu i igra u jednoj od bivsih liga posrane SFRJ?