Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:preskupo im 200 000, sjajno

To mi nije jasno, zar je mnogo 200 000 za dobrog defanzivca i tako rijesiti brige u vezi odbrane. Kad bi usli u LS dobili bi bar 5 miliona. Ustaski Dinamo je doveo Novotnija na 3 godine, placace mu milion godisnje. Stvarno zalosno :bes
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmnje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks
C RED STAR BELGRADE
Quote:Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmanje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks
C RED STAR BELGRADE
E jebiga sad.
Quote:Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmnje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks

Oces iskreno mislim da ce ih izbaciti Litvanci. Novotni ce vise da odmogne nego da pomogne.

Nego imali neko novo ime za to mesto stopera.
Novo ime je Đovani Sajsedo(25) koji ce doci na probu tokom sledece nedelje, pojavilo se Ivan Urtado al kako se cini i ta je ce biti preskup(plata bi mu morala biti visoka) tako da taj verovatno nece doci inace obadva su Ekvadorci. Vreme je da polaku pronađu resenje sto se tice stopera! Pozdrav
Napadač sarajevskog Željezničara, Admir Vladavić (24), na meti je Crvene Zvezde, objavljuje "Sportski Žurnal".

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je imao odličnu sezonu u Premijer ligi BiH, te se očekuje dolazak delegacije crveno-belih na pregovore o transferu talentovanog igrača.

Vladavić je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju, dok je vredno napomenuti da se podjednako uspešno služi kako levom tako i desnom nogom, te može igrati kao polušpic na obe strane terena.
Quote:Napadač sarajevskog Željezničara, Admir Vladavić (24), na meti je Crvene Zvezde, objavljuje "Sportski Žurnal".

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je imao odličnu sezonu u Premijer ligi BiH, te se očekuje dolazak delegacije crveno-belih na pregovore o transferu talentovanog igrača.

Vladavić je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju, dok je vredno napomenuti da se podjednako uspešno služi kako levom tako i desnom nogom, te može igrati kao polušpic na obe strane terena.

Само нам тај муџахедин фали :bes .Стварно не капирам нашу управу.Тренутно нам треба бар један добар штопер, а не још један кретен у нападу који неће ни видети терен.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Iako u Crvenoj zvezdi do polaska u Irsku nisu znali da li će biti prenosa iz Korka, dilema je razrešena.

Radio-televizija Srbije direktno će prenositi utakmicu Kork Siti - Crvena zvezda na svom 1. programu, u sredu od 20.40h.
Ma da brate, napadaca nikad dosta, igrajmo 0-0-10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)