Threads: 164
Quote:Covek koji se zove peder je za Partizan a ne za nas...
Gaj - GUY, Gej - GAY. Ovi prvi ce igrati u Zvezdi, a drugi u Partizanu.
Ako je igrac dobar kao sto nikola82 kaze, onda je dobrodosao.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
BIlo bi super... ukoliko uspemo da ojacamo odbranu sa 2 dobra igraca, Liga sampiona je veoma blizu posto su nam vezni red i napad boli glava! Prosto ne znas koga staviti u prvih 11! Znaci samo 2 dobra pojacanja u odbrani i to je to, sad ili nikad. :megafon
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Mislim da nema nista od dolazska Ibrahima Gaya u Zvezdu, i da je to samo novinarska patka. Samo sto sam posetio Samsunsporovu internet stranicu, i ( naravno, neznam turski) spominje se samo Partizan. Pise nesto: "Gueye'nin Partizan'a transferine sıcak baktığı öğrenildi". Tako da zaboravite Gaya! :bes
Threads: 2
Tako je bilo i za Georgieva :jebanje
he,he pa nije li zeka platio kartu Blagoyu da dodje u Beograd? :ruke :jebanje
Dali zna koliko su rezervisti Zvezde odigrali sa nize ligasem?
Nisu igrali - odlozeno za sutra (tj. sad vec danas

) u 18.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Threads: 2
Jao..ne znam zasto..ali evo sad nekako vidim ...pogled sa Severa na loptu koja ulazi u mrezu...trenutak pre nego sto udari o kanape vec svi skacemo...Liga sampiona...posle toga psihodelicno slavlje...Sve je gotovo, sve je pijano..jebem ti zivot..je se nadam..ja ocekujem.
..кажу да причам много...
Zvezda - Vajs 2:0
Strelci Krivi namigivanje u 5. i Purovic u 34. minuti
Inace poslednja provera nam je u utorak na Marakani od 18 casova i to protiv Rada, kao i prosle godine. Zar nisu mogli da nadju nekog malo atraktivnijeg protivnika iz Evrope pa da usput to bude prava provera, a i stadion da se ispuni po :zbunjen prilicno... :batine
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
E vidim da je Bjekovic odustao od dovodjenja Gaya : “Definitivno smo stavili tačku na pregovore i nećemo dovoditi zamenu za Senegalca“ rekao je Bjeković. Ako je Pixi stvarno zainteresovan za njega, evo im prilike..... namigivanje