Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Evo i slika sa utakmica (sturmov website):

[Image: 2828107850028318140IXVpOS_ph.jpg]
[Image: 2361544210028318140LsMpet_ph.jpg]
[Image: 2911244700028318140kECjiZ_ph.jpg]
[Image: 2094100180028318140grLrbp_ph.jpg]
[Image: 2891262760028318140XfHAUW_ph.jpg]
[Image: 2571312780028318140pLrSuy_ph.jpg]
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Izvinjavam se, ali nesto neceSmile uostalom evo vam link... slike izlaze iznad teksta vesti jedna za drugom preko macromadia playera.

http://www.sksturm.at/content/page.asp?id=678
Moze li neko da mi napise kada se igra trece kolo, i koju utakmicu igramo na Marakani, prvu ili drugu...

Ne mogu da prelistavam sad forum posto mi je net jako spor... hvala.
Evo ga stoper

27-godišnji štoper Fabio Alveš da Silva Bilika postaće novi igrač Crvene Zvezde i rešiti gorući problem na mestu u odbrani!

Brazilac je nastupao u Brazilu za Baiu, Goias, Santos i Flamengo, dok je u Italiji je igrao za Ankonu, Palermo, Veneciju i Brešu. Uspeo je da se plasira u Bundes ligu sa Kelnom, a protekle sezone bio je u francuskom drugoligašu Istru.

U pitanju je odličan fudbaler, koji je visok 187 santimetara i težak oko 80 kilograma, i predstavljaće pravi bedem pred golom Radivojevića.

Fabio se već pridružio pripremama crveno-belih i zadužio opremu, a po dolasku je za "Novosti" rekao:

"Prihvatio sam poziv Zvezde i mislim da ću sve zadovoljiti pošto sam igrao u Evropi, jakim ligama, i mogu brzo da se uklopim. Znam šta su klupski planovi što je veliki izazov i za mene u karijeri."
auu vidim da kasnim malo... Big Grin
Quote:Mi sem Andjelkovica klasicnog levog beka nemamo.

Pa zaboravio se da na tu poziciju igra i Aleksandar Pantic, pojacanje iz Vozdovca.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:Moze li neko da mi napise kada se igra trece kolo, i koju utakmicu igramo na Marakani, prvu ili drugu...

Ne mogu da prelistavam sad forum posto mi je net jako spor... hvala.

тек је 28. јула извлачење; до тада се ништа не зна, а и треба проћи Ирце/Кипране
Quote:
SaXoN Wrote:Mi sem Andjelkovica klasicnog levog beka nemamo.

Pa zaboravio se da na tu poziciju igra i Aleksandar Pantic, pojacanje iz Vozdovca.
Pantic je desni bek,a Andjelkovic je jedini pravi lijevi bek u Zvezdi.Medjutim sudeci po pripremnim utakmicama vjerovatno ce Perovic ''glumiti'' lijevog beka ove sezone.
Quote:
Nesho Wrote:
SaXoN Wrote:Mi sem Andjelkovica klasicnog levog beka nemamo.

Pantic je desni bek,a Andjelkovic je jedini pravi lijevi bek u Zvezdi.Medjutim sudeci po pripremnim utakmicama vjerovatno ce Perovic ''glumiti'' lijevog beka ove sezone.

Kljucna rec
Pantic je DESNI bek, a kako stvari stoje Perovic izgleda ima prednost u odnosu na Andjelkovica sto se pozicije levog beka tice... :zbunjen

Inace, upravo sam procitao da je onaj novi Brazilac "nestao u akciji" :o Kazu da se javio Piksiju rekavsi mu da se izgubio na putu i od tada niko ne zna gde je. Doslo je do toga da je Zvezda zvala austrijsku policiju da ga trazi :batine

Forum Jump:

Users browsing this thread: