Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ako moze neko da pogleda na SC okom stoperu je rec iz brazila?
Неки Фабио Алвез Да Силва, нема где није играо. Smile
Виториа Баиа, Венедику(?), Фламенго, Палермо, Бреша, Анкона, Гремио, Келн, Сантос и Истр. Вреди 400 000 е, 1979. годиште, игра на позицији штопера, висок 187цм.
На нету се тешко налази под тим именом, има неки псеудоним, надимак, шта је већ - Bilica (?)...
Prosto neverovatno da su nam golove dali Kiseli i Kratki .... :batine
[Image: 35c0qqq.gif]
Sto se tice Brazilca, to je Fabio Bilika, secam se dobro imena, dok je igrao u Italiji. Ocigledno je da je veoma iskusan i ocigledno je da je i jeftin. Mislim da moramo velikim slovima konstatovati da od dovodjenja zvucnih imena nece biti nista ove sezone, jer je ocigledno da para nema. Inace se ne bi dovodili igraci iz druge francuske lige. Doduse, vremena do prvog meca ima ( 20 dana ) a za svakog razumnog, to bi trebalo da je i kraj prelaznog roka za nas. Ako je taj Bilika dosao na probu danas, nadam se da ce odigrati malo protiv Sturma.
Georgiev nije kupljen od bugara ve pozajmnljen tako da ako se dobro proda mi necemo vidjeti skoro nista od tih para
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
Taj Bilica ima odlicne ocene u FM-u (obicno pogledam u FM kad nam dolazi anonimus). Nikada necu zaboraviti kada je Zigic tek dosao kod nas kako je u FM-u izuvao, a da jos nije odigrao ni jednu tekmu za nas.

Od tad je FM majka Big Grin
Quote:Georgiev nije kupljen od bugara ve pozajmnljen tako da ako se dobro proda mi necemo vidjeti skoro nista od tih para
Човек има уговор са Звездом до 2009. године.
Sturm- Zvezda 1-1
Quote:Sturm- Zvezda 1-1

Gde pratis??

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)