Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
kakav Iliev, on je prodan Aek-u ako se dobro secam. Valjda gazda kluba nije htio da ga proda u partizan jer ne podnosi jesica.
evo izjave Lazarevica:

"Nisam uspeo da se dogovorim sa Zvezdom, a sa Partizanovim predstavnicima sam za dva minuta našao zajednički jezik i, na obostrano zadovoljstvo, sklopio ugovor"

Iskreno receno, ne vidim, gdje je ovdje "otmica" i sa tim nekakav "revans" tj. biznismen-sposobnost Partizana (citaj: Bjekovica).

Jednostavno, Dika je mislio da ce se sa njim lako dogovoriti i Bajevic ga je vec stavio na listu putniku, medjutim, na kraju do dogovora nije doslo i to je to.
Sada bi mogli da se okrenemo Kolarovu, njega vise cenim od Lazarevica. Bajevic nije pozvao ni Stancica, pa bi konacno mogli da se dogovore za razmenu ova dva igraca. Bas me zanima ko koci pregovore sa Kolarovim, OFK ili nasi ili mozda ili sam Kolarov?
Ako se ne varam, Dika je rekao da je Kolarov preskup i da sa OFK-om nije nasao zajednicki jezik. Ipak, LB i stoper(i) nam svakako trebaju!
Quote:Moje licno misljenje o Krivokapicu je ovako, ako odgovara Bajevicu odgovara i meni. Evo, Mladenovica je pustio isto kao i Miladinovica.

Da, al nek promeni broj.
[Image: 35c0qqq.gif]
Ovaj radivojevic je Bajevicev izbor.

inace on i georgiev kao da su braca. pogledajte sliku na zvanicnom sajtu pa ce te da vidite. :lol:
Quote:Moje licno misljenje o Krivokapicu je ovako, ako odgovara Bajevicu odgovara i meni. Evo, Mladenovica je pustio isto kao i Miladinovica.

Samo je problem u tome sto je Krivi valjao i Muslinu i Ljupku i Dostanicu i Zengi,a kad god je dobio sansu pokazao je da je mentol...
Pogledajte kakvu je izjavu dao onaj moron Lazarevic: Lazarević: "Daće Bog, izbacićemo Zvezdu iz Kupa UEFA" :batine :boks
Quote:Pogledajte kakvu je izjavu dao onaj moron Lazarevic: Lazarević: "Daće Bog, izbacićemo Zvezdu iz Kupa UEFA" :batine :boks

Sta sam ja reko malo vise, da je grobar, da mu je.em milu majku!
Treba neko da obavesti tog decka da mi ove sezone igramo LS ;pljuga

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)