Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ako др Никола остане требали би да захвалимо Шестку и ФССЦГ или како се већ зову ових дана.

Ја не знам колико је сајт трансфермаркет.де поуздан, али наводно јуче смо довели два нова играча Adrián Martín Cardona (Шпанија - Реал Мадрид Б) и Reinaldo Da Cruz Oliveira (Бразил - Сантос).

Овај Оливеира је много скуп па још нападач, тако да је или у питању патка или Жигић дефинитивно одлази иако смо имали новца да га садржимо, али су он и Ћаласан инсистирали на томе. Видећемо.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Ја не знам колико је сајт трансфермаркет.де поуздан, али наводно јуче смо довели два нова играча Adrián Martín Cardona (Шпанија - Реал Мадрид Б) и Reinaldo Da Cruz Oliveira (Бразил - Шпанија).

Tamo piše da Luković i Draman još uvek igraju kod nas...
Ali je isto tako updateovan i Georgiev!
ljudi koliko igraca misle oni da nam je potrebno za jednu sezonu??? izgleda izmedju 35-40.

danas dovedeni andjelkovic i pantic.

zna li ko ovog pantica?? kako igra covjek???

Dika jos izjavio da nisu zavrsili sa trgovinom.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Mislim da višak igrača nije problem (ako viška uopšte i ima, Pantić je desni bek, a mi pored Baste i nemamo desnog beka, Andjelković možda i jedini levi bek u ovom trenutku), a to što trgovina nije gotova je dobra vest. Koliko god izgledalo da imamo i previše igrača nama i dalje treba bar još jedan štoper, a i neko po levoj strani
Quote:ljudi koliko igraca misle oni da nam je potrebno za jednu sezonu??? izgleda izmedju 35-40.

stvarno sto je mnogo mnogo je
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
nema zvezda para za reinalda...
voleo bih da se varam, ali mislim da su ga pomesali sa onim brazilcem sto je na probi, oliveira,
a reinaldo se zove - Reinaldo Da Cruz Oliveira + je najverovatnije bez ugovora...

ako je greska tog tipa :boks
Quote:nema zvezda para za reinalda...
voleo bih da se varam, ali mislim da su ga pomesali sa onim brazilcem sto je na probi, oliveira,
a reinaldo se zove - Reinaldo Da Cruz Oliveira + je najverovatnije bez ugovora...

ako je greska tog tipa

nisu ga zamjenili sa onim sta je na probi. Zaintersovani su da dovedu reinalda sta je igrao za PSG. pregovori su u toku a sta ce biti to se nezna.
Šta? Ako je Reinaldo, nije Ronaldo ... :finger

Izgleda da su potpuno oladili od pojačanja iz Bulgarije, ali moraju dovoditi nove igrače nazad, jer nam je zadnja linija bruka. Ako stvari idu tako kako kiki kaže, u LŠ idemo sa Tutorićem od starta!? :o

I šta bi sa onim drugim Brazilcem koji je došao?
[Image: 35c0qqq.gif]
Onog drugog mozemo da zaposlimo kao kelnera........

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)