Ok, evo par informacija sa priprema.
Djordje, vama poznatiji kao Blagoj Georgijev

, bi trebalo da bude dobro pojacanje. Na prvi pogled, cini se da je sjajan fudbaler (za nase uslove, naravno): ume da primi loptu (zalosno je sto ovo uopste spominjem, ali kad se zna ko sve u Zvezdi igra...), brzo igra, jak je u duelu i ima jak sut. Bitno je i da se skroz uklopio, verovatno i zbog, prakticno, nepostojanja jezicke prepreke.
Japanski napadac je delovao umorno i pomalo zbunjeno (nije ni cudo: vremenska razlika i potpuno nova sredina). Kada ima loptu u nogama vidi se da ume sa njom i poprilicno je brz, ali mu je kretanje slabo - nadam se da je to samo posledica umora.
Drugi Brazilac je nista - takvih imamo na izvoz.
Suzuki je los, a Draman je sam trazio da ide sto su nasi jedva docekali.
Odbrana - tuga i jad. Imamo samo Bisevca.
Ne moram da vam pricam kakvi su Joksa i Miladin - na pripremama su to samo potvrdili.
Bogunovic nije igrac za prvi tim. To ne moze da bude neko ko na pripremama deluje bojazljivo :zbunjen .
Tutoric je jak u duelu i dobro se postavlja, ali je spor (izgleda da smo mi genetski predodredjeni da budemo puzevi). Ipak, u nedostatku boljeg resenja (a, verujte mi, neophodna su nam pojacanja u sredisnjem delu odbrane), verovatno ce ostati uz ekipu i putovati u Austriju.
Za Adamovica je jos rano davati ocene - definitivno mora da ide na kaljenje.
Navodno, do kraja nedelje bi trebalo da potpisemo Pantica i Lazarevica iz Zemuna. Obojica su bekovi, ali nisam sigurna da li je Lazarevic levi ili desni.
PECELJ JE PATKA. Nadam se da ce to i ostati

.
..baklje gore, pesma cigana...