Threads: 15
Quote:znam ja na koga misli, al prethodni zemljak mu je gore spomenuti, koji se i nije proslavio.
@Boka
I dalje mislim da su trebali dati sansu Dramaniju da se pokaze... nije ni onaj Dujkovic budala.
Da mislio sam na Adilsona,zaj. se pa sam rekao ''prethodni'' nisam ni uzeo u obzir Da Silvu jbg. kao da nije ni bio u klubu.
Threads: 38
Једна занимљивост у вези Драманија. У Звезду је доведен као десни бек и оно мало што је играо, играо је на тој позицији. У репрезентацији Гане је и на Купу афричких нација, као и сада на Светском првенству играо на позицији левог крила.
Мислим да је и у случају његове продаје направљена грешка. Ако су већ одлучили да нам није потребан, могли су бар да сачекају да прође СП па да га продају. Верујем да би узели веће паре за њега да је продан после СП-а. Стичем утисак да Пикси неким потезима показује дозу неискуства у послу којим се бави.
П.С. Прилично ме је изненадио начин на који је Драмани прославио јучерашњи гол. Нисам знао да је муслиман. :zbunjen
Threads: 5
Quote:Нисам знао да је муслиман. :zbunjen
Nego sta je, za one koje ne znaju vecina crnackih zemalja se mole alahu. Pa znate da ce biti kaznjen onaj igrac Gane sto je nosio jevrejsku zastavu na utakmici protiv Ceske, tokom proslave gola.
Ali to je nebitno Zvezda igra sa pobednikom duela Kork(Irska)-Apolon(Kipar).
Da li neko zna nesto vise o njima?
Threads: 3
Quote:Nego sta je, za one koje ne znaju vecina crnackih zemalja se mole alahu.
У ово и нисам баш сигуран. Колико ја знам северни дио Африке је муслимански а јужни хришчански. Мада има пуно мешано тога као што је нпр. Нигерија која има 50% : 50%.
Jedina PRAVOSLAVNA zemlja je cini mi se(cak sam prilicno siguran) je Etiopija,katolika ima verovatno najvise u zemljama gde su kolonisti imali najvise uticaja...
Threads: 0
Quote:Jedina PRAVOSLAVNA zemlja je cini mi se(cak sam prilicno siguran) je Etiopija,katolika ima verovatno najvise u zemljama gde su kolonisti imali najvise uticaja..
Eritrea je pravoslavna. Etiopia ima sve same muslimancine.
Da, a Eritreja se otcepila od Etiopije, jel da? A onaj jedan Ganac je nosio zastavu Izraela, znači on je Jevrej? Ima tamo svačega ...
A ŠTA ONO BI TEMA?
Threads: 1
Ne, on je debil.
Nosio je zastavu jer igra u Makabiju, ili Hapoelu
Threads: 5
Nasi se vracaju dan ranije od predvidjenog sa planine.
Threads: 17
VI STVARNO NISTE NORMALNI!
Kakve Etiopije i Eritreje, ljudi nemojte da skrecete sa teme!