Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Koji drugi?? :zbunjen Ja se izvinjavam,malo sam ne upucen oko pojacanja...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Ko je pomogao Piksiju da nadje ovog Brazilca? Da nije Mirsad Keric - Kera? On je rekao kako su Brazilci jako skupi (oko pola miliona) i da je Piksi neozbiljan oko angazovanja istih.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Појачање из Бразила
20.06.2006

Нападач потписује, штопер на проби

После Благоја Георгијева, у Црвену звезду долази још једно појачање. Овога пута, ради се о Бразилцу који ће наш нови играч званично постати у среду.

Нападач Ели Тадеу Бравин Рангел потписаће у среду у подне четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Овај фудбалер је рођен 12. августа 1982. године и последњи клуб за који је наступао био је бразилски Бараунс.

Осим Тадеуа, на пробу долази још један Бразилац. Штопер Луис Филипе Родригез де Оливеира ће провести неко време на проби, а уколико буде испунио очекивања потписаће уговор са нашим клубом. Реч је о играчу који има 21 годину и до сада је играо за Колатину Еспорте из Бразила.

Zvanicni sajt fk Crvena Zvezda

Не псуј Бога!
Pa eto nama Brazilaca !!!!
Ipak je bolje da sacekamo dok potpisu,...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Tadeu je potpisao a ovaj drugi još nije. Kažu na SC da je Tadeu igrao sa Rambom u Vasko da Gami. Videćemo, uostalom, kakav je.
Uglavnom, posle sinoć, presrećan sam što smo na vreme utrapili Dudića Mateusu ... :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Quote:Uglavnom, posle sinoć, presrećan sam što smo na vreme utrapili Dudića Mateusu ... :finger

Dobro je, ugrabili smo jer se bas nije pokazao na svetsko u pravom svjetlu :lol:
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Brani bolje od Jevrica Smile Salu na stranu, ja sam odavno znao da je Dudic krsina od igraca. Nadam se da je plakao od srece kad je otisao iz Zvezde, toliko je zeleo da ode. Za ovih 5 godina niko nije hteo da ga kupi.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Kako li je sada ovima iz Salzburga...Gledaju njihovog novog stopera kako izpada kompletno najveca budala na Mondijalu...mozda ga prekomanduju za golmana..boxuje odlicno, jos samo da pocne da je hvataSmile)
..кажу да причам много...
Smile Ovaj levi je potpisao na 4 godine
[Image: brazilci.gif]
Milka Casuals
Quote:Kako li je sada ovima iz Salzburga...Gledaju njihovog novog stopera kako izpada kompletno najveca budala na Mondijalu...mozda ga prekomanduju za golmana..boxuje odlicno, jos samo da pocne da je hvataSmile)
On i Vuk Radivojevic su dokaz da Zvezdini prvotimci ipak treba prvo da dokazu da imaju IQ veci od 50.5 pre nego sto potpisu ugovor... :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)