Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Nisam ga gledala, ali ljudi koji jesu kazu da je bolji u odbrani od Lukovica i da bolje skace (da se ne lazemo, to i nije previse tesko), zna da se ubacuje (izuzetno bitno za bocnog igraca), ima dobar centarsut, zadovoljavajucu brzinu, jedino je nesto slabiji tehnicar sto mene uopste ne brine posto je covek bek.
..baklje gore, pesma cigana...
Ako se ne varam on je zimus doveden iz Čukaričkog?
[Image: 35c0qqq.gif]
Sticajem okolnosti pre neki dan sam upoznao Kolarova.
Znaci lik je totalno u stilu Pjane (:flasa ;pivo :jebanje :cigara) ali je zato igracina.Bas sam pratio njegove igre u Ofk-ci i stvarno je jako brz i spretan bek.Znaci krene iz odbrane i proleti uz levu stranu.
Slicno kao Vitakic ali iz mladjih dana+ovaj je mnogo brzi i nikad ne odustaje od lopte .
Sve u svemu do jaja je igrac.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Ma da,oni bre imaju kompletnu odbranu do jaja.Stoperi su im mozda i najtalentovaniji u zemlji-Bajalica i Rajkovic.Niko u zemlji nije tako dobro cuvao Zigica.
Quote:Sticajem okolnosti pre neki dan sam upoznao Kolarova.
Znaci lik je totalno u stilu Pjane (:flasa ;pivo :jebanje :cigara)

Aiiii,daleko ce dogurati :lol:
Quote:Stoperi su im mozda i najtalentovaniji u zemlji-Bajalica

Nemoj Bajalicu molim te, taj kao da je ubacen sa strane da sabotira, dva autogola od toga jedan protiv Pakistana.
A uz to se i prica da je grobarcina od rodjenja kome je zivotni san dres Partizana...A onog mister auto-gol Bajalicu ne bih voleo da vidim ni blizu marakane...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Jebiga, Ilija Ivic je grobar, a njegov brat Vladimir je Zvezdas.
Nije vazno za koga navija ako je dobar igrac.
Jeste ali ipak nije u redu da bude grobarcina.
Svi pricaju o deficitu desnog beka itd. Mene zato sanima sta je s Binicem jr. , zar nije on bek ???
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)